Merhaba arkadaşlar.Ben Sarajevoda Üniversiteye başladım.Türkiyede spor yapıyordum.Burda Whey protein aldım optimum 2kg.Okul olduğu için sabah 9 da gidiyorum salona.2gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde.Antremanım şu şekilde :
Pazartesi: Göğüs(İncline bar,İncline Dumb,Dumble press,Dumble fly,Cable cross,Pullover)
Ön kol(barbel,dumbel,uzatma)
Salı: Sırt(Enseye çekiş,Göğse çekiş,Dumble çekiş,Çeneye trapez çekiş)
Arka Kol(Aşağı indirme,yatarak Z bar yapma,French hareketi )
Çarşamba off.
Perşembe : Bacak
Omuz(Ense press,Yana açış,Ön omuz press,Ön omuz dambıl açış)
Antremandan hemen sonra 1 ölçek whey içiyorum.1saat sonra 25 gram alableceğim tavuk,et filan yiorum.Okulda ara öğün olarak 10 gramlık protein barındıran i oğun alıyorum.Yurda gelince 1 olcek toz daha alıyorum.Gece de süt iciyorum.
Göğüsde problemim var.Şöyle ki.Yandan bakınca kadın memesi gibi duruyor biraz.Üst goğus pek yok.Göğüs dar.Fly ve incline yapa yağa zamanla duzeltim biraz.Normal göğsümün dışş yan kısımları kaslı ve sıktığım zaman sert.Ama aynı hizada üst göğüsün dış kısımları bastırdığım zaman sertlik yok parmağım içine giriyo.Anlatabildimmi bilmiyorum.Bide program nasıl neler onerirsiniz ?
Kilo 72 boy 1.80 omuz126 kol34
Pazartesi: Göğüs(İncline bar,İncline Dumb,Dumble press,Dumble fly,Cable cross,Pullover)
Ön kol(barbel,dumbel,uzatma)
Salı: Sırt(Enseye çekiş,Göğse çekiş,Dumble çekiş,Çeneye trapez çekiş)
Arka Kol(Aşağı indirme,yatarak Z bar yapma,French hareketi )
Çarşamba off.
Perşembe : Bacak
Omuz(Ense press,Yana açış,Ön omuz press,Ön omuz dambıl açış)
Antremandan hemen sonra 1 ölçek whey içiyorum.1saat sonra 25 gram alableceğim tavuk,et filan yiorum.Okulda ara öğün olarak 10 gramlık protein barındıran i oğun alıyorum.Yurda gelince 1 olcek toz daha alıyorum.Gece de süt iciyorum.
Göğüsde problemim var.Şöyle ki.Yandan bakınca kadın memesi gibi duruyor biraz.Üst goğus pek yok.Göğüs dar.Fly ve incline yapa yağa zamanla duzeltim biraz.Normal göğsümün dışş yan kısımları kaslı ve sıktığım zaman sert.Ama aynı hizada üst göğüsün dış kısımları bastırdığım zaman sertlik yok parmağım içine giriyo.Anlatabildimmi bilmiyorum.Bide program nasıl neler onerirsiniz ?
Kilo 72 boy 1.80 omuz126 kol34