Boksta ilk günüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Libeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Libeo

Üye
Evet arkadaşlar bugün ilk günümdü önce 15 dakika koştuk ve anam ağladı neredeyse insan 93 kilo olunca tabi. Sonra yarım saat boyunca adım çalıştım ileri ve geri. Adımla birlikte yumruk atmayı öğrendim. Sonra 75 mekik 25 şınav çektim. 2 seans sonra normal insanlarla çalışabilirmişim. Yeni başladığım için tavsiyelere açığım ve mesajlarınızı bekliyorum.

Sabir gerekiyor. Hakaret vé yumruk yiceksin cok terliceksin ...benim en zorlandigim sey kafami veremedigim zamanlar yedigim yumruklar:\burnum aciyor hala..ne yap et eldivenler elindeyken herseyi unut!

Aslında bizde hemen her sporda ortak sorundur bu, yani temel eğitimin sabırsızlık yüzünden hızlı geçilmesi. Bunun neticesinde de çürük bir temel üzerine inşa edilen teknikler... Bu temel mevzu sadece sporda değil hayatın her kulvarında geçerlidir ve her kulvara uyan atasözümüz de mevcuttur: SABRIN SONU SELAMETTİR.

Aslında bizde hemen her sporda ortak sorundur bu, yani temel eğitimin sabırsızlık yüzünden hızlı geçilmesi. Bunun neticesinde de çürük bir temel üzerine inşa edilen teknikler... Bu temel mevzu sadece sporda değil hayatın her kulvarında geçerlidir ve her kulvara uyan atasözümüz de mevcuttur: SABRIN SONU SELAMETTİR.

Katiliyorum..VG icinde Boyle sabirsizliktan kimyasini bozan Nice yigitlerimiz var

Back
Yukarı