boksbody beslenme gunlugu

boksbody

Özel Üye
02-06-2015
bismillah diyerek baslayalim,
02.06.2015 168 cm 77,8 kg im su an
31.03.2016 69 kg
79 dogumluyum, haftada 3 gun bb yapmaya gayret ediyorum
asiri yrmek yedigimi dusunuyorum, buraya yazarsam belki elestiriler karsisinda guc kazanir yeme aliskanligimi duzene sokarim
sabah gec kalktim bise hazirlayamadim ise giderken bi protein bar yedim
oglen 12de 2 dilim baklava
1 tabak etli patlican. yemegi
aksam 19 da 1 tabak bulgur, 1 tabak etli patates yemegi (onceden 2,3 tabak yerdim)
21 de ceyrek ekmek ici bir kutu kasar peyniri, 1 gofret
23 de 1 kucuk tavuk butu

yarin ins daha duzgun yicem ama yarin misafir gelcek ev tatkici dukkani gibi oldu tatliyi abartabilirim

Son düzenleme:
gecenlerde 2. cocugum dogdu ev tatlici dukkani gibi misafirin biri gidiyo 2 si geliyo

oyyy oyyy oy,Allah Bagislasin,Allah anali babali büyütsün,simdi olay degisti:)bence su nda hic diyetle felan ugrasma derim,babaligin tadini cikart,ben bu cocuk konusunda biraz hassasim sanirim:)
cok ciddiyim bir süre hic baslama bana sorarsan,sadece cok yaglanmadan formunu korumaya bak.
gecenlerde 2. cocugum dogdu ev tatlici dukkani gibi misafirin biri gidiyo 2 si geliyo

kutu dedigim kibrit kutusu
03.06.2015
sabah 200gr kiyma ustune 2 yumurta bir bardak meyve suyu
oglen 2 dilim tramisu 2 dilim su boregi arti 2 yumurta beyazi
16 gibi bulgur ustune 300 gr tavuk
19 da antreman
bitince multipoeer iso
21 de 4 dilim tramisu 2 dilim su boregi
gece yatarkende kibrit kutusu kasar yicem

kutu dedigim kibrit kutusu
03.06.2015
sabah 200gr kiyma ustune 2 yumurta bir bardak meyve suyu
oglen 2 dilim tramisu 2 dilim su boregi arti 2 yumurta beyazi
16 gibi bulgur ustune 300 gr tavuk
19 da antreman
bitince multipoeer iso
21 de 4 dilim tramisu 2 dilim su boregi
gece yatarkende kibrit kutusu kasar yicem
oglen tatlı dursun da akşam 21 dekinin yerine hafif bir sebze yemeği ya da salata koyulabilir.

Allah analı babalı büyütsün. De boksbody çok yediğini düşünmüyorum ben. Ama inanılmaz bir karbonhidrat tüketimin var protein tüketimin de çok az. Daha doğrusu kalitesiz ve kana hızlı karışıp yağ yapacak karbonhidratlar. Akşam hiç karbo tüketme bence. Öğlene kadarı yeter. Protein bar dediğimiz de şeker zaten.[DOUBLEPOST=1433359617][/DOUBLEPOST]Tatlı yerine whey yulaf karışımımı öneririm çok da lezzetli oluyor süt koyarsın içine de zevkine göre badem ceviz yahut fıstık. Güzel bir tatlı oluyor. Ya da eşine yaptırabilirsen yulaflı protein tozlu bar onlar da lezzetli oluyor kız arkadaşım yapınca yiyorum. Az önce lorlu pıding tarifi gördüm forumda onlara da bir bak istersen tiramisu ve baklavadan daha makul.

Beslenmen düşündüğümden daha kötüymüş gerçekten,ama bu seninki dediğin gibi oburluk değil,yediklerin çok ve oburca değil sadece kalitesiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bugün daha kaliteli beslenmeye çalışacağımgünlük açınca ister istemez dikkat edesim geliyo

sabah kahvaltımı hemen ekleyeyim :)
5 yumurta beyazı 3 sarısı + 1 bardak kendi yaptığım meyva suyu
12 antreman
antreman sonrasi whey
14:30 3 tane negro
15:30 bir porsiyon kiymali bulgur
18 bir porsiyon bulgur tavuk
20 bir gofret 2 dilim su boregi
yatarkende kasar
20150604_075752.jpg

Son düzenleme:
Kahvaltı iyi ama neden meyve suyu kilo vermeye çalışmıyor musun boksbody?

bambam meyve suyu içindeki mineraller açısından çok zengin vucudun sağlığı için tam bir ilaç
mutlaka öneririm
kan değerlerinden tutda, bağışıklık sisteminekadar bir çok faydası var
ayrıca proteinin kaslara taşınmasındada faydalı şeker içeriyor diye biliyorum
o yüzden tavsiye ederim
kilo vermeyi çok sıkıntı etmiyorum önemli olan yavaş yavaş verip sağlıklı olmak öyle abartılı kilom yok

Yok meyve suyunu ben antrenman sonrası haricinde tutmuyorum. Kana hızlı karışıyor ondan kan şekeri yükseliyor doğal olarak taşınan besin artıyor o ondan. Gereksiz yağlanma yapar. Multivitamin için yağlanmak göze alınabilir mi? Bilemem tercih meselesi. He tat dersen evet omlet ve sıkma portakal suyuyla kahvaltı başkadır.

1 bardak meyve suyuyla yaglanmassin bambam sikinti yok vucudun bunada ihtiyaci var

05.06.2015
sabah 200gr kiymali yumurta ve ceyrek ekmek
oglen 3 sigara boregi
aksam 1 tabak corba 1 tabak etli pilav
20 de 2 dilim si boregi
yatarken kutu kasar

06.06.2015
sabah ceyrek ekmek kadarli tost ve 4 tam yumurta
oglen 6 cilek
aksam 17 de 1 yabak etli pilav
20 de antreman
21 dev 1 bardak meyva suyu ve bit sinickers
23 de 100 gr tavuk

tahmini 200 gr et vardi
yemekteki et oranini kendim ayarlamaya calisiyorum yani aslinda etli pilav degilde pilavli et gibiydi
ancak dogru diyorsun proteini arttirsam iyi olacak

sabah 200gr kiyma 4 yumurta yarim ekmek
oglen tabuk pilav
aksam 2tabak kiymsli makarna
gece cayla 1 cokonat

Back
Yukarı