Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar haftada 2 gün(salı-perşembe) bire bir boks eğitimi alıyorum son 2 haftadır. Normalde 4 aydır fitness yapıyorum ama artık Pazartesi - Çarşamba ve Cuma günlerim boş. 3 günlük bi fitness programı yapmak istiyorum ve hangi kasa kaç hareket vereceğimi ve nasıl günlere böleceğimi bilmiyorum. 1.90 boyunda 80 kiloyum ama ektomorf vücut tipindeyim. Hipertrofi amaçlı bir program gerekli olduğunu düşünüyorum. Amacım 88 kilo olmak. Konuya hakim arkadaşların yardımını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim...
İi günler arkadaslar foruma üye olmamın tek sebebi aklımdaki bu soru işaretini götrmek çnkü her kafadan bir ses çıkıyor.iki aydır spora gidiorm. Sıvı aminoasit ve protein tozu tüketiyorum.bunların sıralaması nasıl olmalı ikisini art arda içmeden nasıl tketmeliyim?tekrar ediorm aminoasit sıvı litrelk normalde antremandan önce yarım kapak sonrasında yarım kapak alıyorum.tam anlamıyla bilen bir arkadas yardımcı olabilirmi şimdiden tskkrler..
crossfit tarzi calismani oneririm ornegin bench press ile 12 15 tekrardan sonra max barfix. amacin boks yapiyorsan kas kazanimiyla kondisyon olmali. bizde boks yapan cocuklar vg yapinca kiziyorlar sisersen yavaslarsin diye
ben şuan pazartesi - çarşamba ve cuma fitness yapıyorum.
bench press - dumbell fly
shoulder press - arka omuz
biceps dumbell curl - pull down triceps
lat machine pull down (öne çekme) - leg press ve calf
birde antreman başında karın için bişeyler yapıyorum bide antreman sonu bilek için
Salı ve perşembe günleride 1 veya 1 buçuk saat arası güzel bi boks antremanı dediğin gibi cardio ve tekniğe dayalı.
Haftasonlarıda full dinlenme yapıyorum. Kafa olarak kaldırabiliyorum ama acaba vücut bu tempoda sorun yaşarmı?
Yada Vg de ilerleme kaydedebilirmiyim?
Ben mma ile içli dışlı iken pzt-çar-cuma günü dövüş teknik dersi alıyorduk . Ben de salı ve perşembe cross fit antrenmanı yapıyordum. Bu başlarda dövüşte seni gerilere çekse de alıştıktan sonra salonundakilerin önüne geçmeni sağlar . Bence bu dediğimi iki hafta yap ve ondan sonra ringe çıkmaya başla