Bodyforumtr de steroidden gercek anlamıyla anlıyan varmı?

mjacksonwithus

Yeni Üye
Gercek anlamından kastım bu isi bilim dallarıyla pekistirmis olarak bılen kısılerdır... Merak ettım herkez onerıler sunuyor ancak neye dayanarak? son olarak mitkondri nin actıgı konuda kapak oldu bana. Ben stroid kurunden diyen varmı acaba aramızda gercek manasıyla? Yoksa hepimiz onerılerı sagdan soldan duyduklarımızlamı yapıyoruz??

Hey Michael gördünmü ben söyleyince kızıyorlar bu spora kaptıran adamlar steroide bulaşıyorlar maalesef bence kullanma kardeşim bak sen bile bu yaşta kaç yıllık sporcusun araştırmaya başlamışsın bence önce bir platoya ulaş gerisi Allah kerim..
Sonra balon gibi şişip zayıfın birine güreşte yeniliyorsunuz madara oluyorsunuz :)

tskler bir arama yapıyım bakıyım.

Sen bu isten onceleri vaz gectin ama ilerde kullanacaksın gibi geliyor. Dogru beslenme ile kullananların geldigi noktayı gorunce, seytan fena durtuyor.:evil: En azından askerden sonra kullan derim sana...

bu baslık boylece bıze bır kısım bu isten anlıyanları ayırt etmemızı saglıyabılır. baska ısımler varsa yazalım arkadaslar. yoksa herkez direk yazıo 500 sustano 300 primo falan :=(

Whey proteini kullanmakta değil saçmalık... Saçmalık bunları hesapsız bir şekilde gelişi güzel tüketmekte... Azı ne kadar faydasız ise fazlası da zararlı... Böbrek, kalp, karaciğer...

Ayrıca bir makalede okudumdu. Whey proteinin başlangıçta bu kadar da masum olmadığını yazıyordu. Birçoğunun içeriğinde hormon olduğu belirtiliyordu. Tabii aradan yirmi sene geçti ve bir çok şeyler değişti. Günümüz supplementlerindenden ise karnitin dışında beni ürküteni yok, sürekli alınmaması zaten tavsiye edilir.

Yav arkadaşlar suplementlerin üzerinde okuyorum yav kardeşim sanki mucüze mübarek iyi gelmediği şey yok prostattan kalpten yok gençlik iksiri vesaire ama bakıyorum diğer bütün sahtekar ürünler var bilirsiniz kamufle etmek için tarım ve köy işleri bakanlığınca onaylıdır peki hiç sordunuzmu neden Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı değil neden doktorlar bunu yazmıyor eczanelerde satılmıyor.....Yani koskova yıllarca okumş tıp doktorlarını iki kelimede harcamayın bilmiyorlarmış:) Bende cla siparişi verdim dün ancak şunu iyi bilin hiçbirisi sandığınız kadar mağsum değil hele karatin karaciğeri helede alkol alıyorsanız....

Artık bu suplement satanlarda cıvıttı bir bakıyorum cinsel ürünler mi dersin, prostatmı dersin, kalp içinmi dersin yani mübarek eczane olmuş yani artık hedef sadece sporcular değil gibi.....Bende karatin var cla aldım yani karşı olduğum anlaşılmasın koskoca badr hari zabit samedov gökhan saki suplement kullnmıyor...Ama şu gerçek kas oluşumu için gerekten gerekli...

YAni suplementler zararlıda diyemezsin ancak körü körüne zararsızda diyemezsin sonuçta tavsiye etemeyen tıp doktoru tavsiye eden salon hocası :) tekrar ediyorum suplemente kesinlikle karşı değilim...

kısmen haklısın okan... ancak bızım sporu yapıpta suplement kullanmamak daha zararlı bana gore. zaten bızım sporu asırı yaptıgında steroidsizde vucut yapın ıster ıstemez degısıyor.Ilerıde belk agrılarıyla karsılasmamak zor gıbı. ama ondan baskada bi sorun olcagını tahmın etmıyorum. Helede gunumuz ınsanlar sigara alkol , fiks olarak gidiyor. ozellıkle sigarayı kullanmayan yok gibi. dolayısıyla bızım bu suplementlerı fazla ıredelememıze gerekte yok =)

bozokaydın sitede doping üzerine kale aldığım tek isimdir..
ayrıca eskiden tripcan(berk) adlı arkadaşta bu konuda geniş bilgisi olan bir insandır

bozokaydın ve guardbody bence inanılmaz bilgililer bu konuda en azından birilerinden duymak değilde arastırıp ogrenmek pesine gidiyorlar tesekkurler saygılar onlara

Back
Yukarı