bodye başlayacak futbolcunun protein tozu sorunu

bak 1kg mı en az 80 tl gelmesı lazım o 35 tl ler falan hep sahtekarlık yada gaıner falandır yanı %80 ı karbonhidrat %20 sı proteındır ve kılo aldırıcıdır.

Sen bak ınternetten ben yenı aldım 947 gram optımum whey gold standart cıkolatalı 90 tl ye.

Amıno daha hızlı etkı eder cunku proteının yapı tası.
bu tur onyargılar olmamalı bahsettıgımız prolacta forumdan ve benden genelde ıyı not almıs 10 numara bır proteın tozudur lutfen arama yapınız

Selam benim bir aylik gibi bir spor mazim oldu isten dolayi gidemedim. Simdi yeni is kurdum ve bolca vaktim var. Salona uye oldum 3 gundur vucut gelistirme sporu yapiyorum. Boy :1.87 kilo 75 vucudum atletik ve kolay kilo almam. Birinci haftada prorein tozu ve danabol kullanmiya basliyacam. Suan setleri az tekrar ve yuksek kilolarla piramit set olarak yapiyorum. Ilaclari aldiktan sonra setlerde tekrari artirip kiloyu arttiricam kilo kaybi yasamayip kilo almak icinde protein ve yemege abanicam. Bu sekilde deride yirtilma olacak kadar bi gelisme saglanirmi ? Yada deri yirtilmasi olurmu . Tesekkur ederim .

Masallah 5 haftada bayaa asmissiniz hayrini gorun burada sadece tepki bulabilirsiniz size istediginiz cevabi verecek baska siteler var burada saglikli yasam ve saglikli spordan bahsedilir

Back
Yukarı