Bodye başlasam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 16 yaşındayım 170 52 kiloyum aylardır kilo almaya çabaladım bişeyler fazla yedim dambıl kaldırdım ama nafile 52 kilodan ne değiştim ne bişey oldu sadece kollarımdaki damarlar belirginleşti bodye başlasam sizce bi faydası olurmu tavsiyelerinize göre gidip yazılıcam disiplinli bir biçimde çalışıcam eğer olur derseniz konuya fotoğraflarımıda ekliycem

asıl başlama sebebim kilo almak ve güvercin göğüsü duvar bozuklugu biraz yok etmek

@VengeFul burda konuyu açma sebebim yaşımın küçük olması ve kemiklerin henüz oturmaması ve pek bi bilgim olmadığı için bu kadar yağsız etsiz bir vüducun kas tutacağı hakkında emin olamam yani dalgaya alınacak bişey yok bazı ''''bilinçli''' insanlardan yardım istedim sadece

Bazı 'bilinçli' insanlar bu konu hakkında bir sürü yorum yaptılar.Sen de yaşın küçük olsa bile sahip olduğun 'aklı' kullan ve mevcut bilgilerden yararlan.Bu konu sitede var.

Ben forumu zaten araştırdım fakat tam olarak aradığımı bulamadım konu altı sürekli eksik ve akıl kullanılıcak bişey yok çünkü şimdi yapılan bi hata ömür boyu devam edicek yanlıs bisey yapmamak adına açtım konuyu tartısmak yerine cevap yazmaya gelseydin bu kadar uzamazdı

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : kilo almak, güvercin , kunduracı

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı