Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalf çalışmalarını 1. günün sonuna, sırt çalışmalarını 2.günün başına, omzuda 3.günün başına atardım ben olsam.
Bu arada karın çalışması yok. Bir dövüşçü için en önemli kas grubu karındır.
yaw bir de ben bu 2 spordan birini bırakırsam yine de 110 gr protein almak zorunda kalmayacak mıyım? ikisini beraber yürütüp de 110 gr protein almakla ne farkı var açıklayacak biri var mı lütfen?
günlük almam gereken proteinin üstünde bir program hazırladım kilomu tartıp bir hafta sonra yeniden tartılcam kilo vermişsem zaten yağ olarak değil kas olarak vermiş olurum dimi ? kilo verirsem kickboxı bırakıp sadece body çalışacam ama teknik çalışmaya devam edicem kendi kendime haftada 1 kere salonda... daha sonra da bodyi bırakıp kickboxa başlayacam istediğim vücutla....
Tamamını kas olarak verdiğin söylenemez bunun için yağ oranınızın ölçülmesi gerekiyor. Kas kaybına uğramamışta olabilirsiniz.
Kilo verirsem-alırsam gibi şeylere bağlamak yanlış bu kararı. Kilo almış olabilirsin ama kaslarını zedelemiş ve yağ olarak mevcut kilondan fazlasını almış olabilirsin değil mi ? Bu kas yaptığın anlamına gelmez kilo almış olman. Günlük alman gereken protein yaptığın antrenmana göre değişir. Bazen kilonun 2 katı bazen 2buçuk katı olur. Yüzeysel düşünüyorsun ve çok kararsızsın. Tam olarak ne istediğine karar vermeni tavsiye ederim.
hocam birşey bilmediğim açıkça ortada zaten ondan sizin gibi bu işten anlayanlara başvurdum. kickboxı da bırakmak istemiyorum ama mecburen bırakıcam ve sadece body yapıcam. sakata gelmeye gerek yok. ilginiz için teşekkürler.
Tamam ben önerimi yapayım o zaman. Başlangıçta body ile güçlenip vücudunu toplayıp belirli bir yere geldikten sonra bırakıp kickboxa devam etmen benim önerim.