bodye başladım. gun gun degisimler eklenecek.onerilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agırlık vermen gereken bölge olması için sence de gelişen bir kaç bölgenin olup geride kalan bir iki bölgenin olması gerekmez mi ? Her yer eksik olduğu için sen bi çalışmalısın önce. Beslenme konusunda ise sabah en az 3 yumurta ile başlaya bilirsin. Yağ olmasın istiyorsan sadece beyazını ye gece yatmadan önce sütünü iç geç sindirimi sayesinde miden boş kalmaz. Ara öğünler ekle sabah ögle arasına ve öğle akşam arasına. ızgara tavuk ya da kırmızı et ye. Izgara çünkü sadece kendi yağında pişer ekstra yağ koymazsın. badem yiyebilirsin günde bir avuç kadar. lor peyniri sabah kahvaltısında vb. çok şey var.

başlamadan önce fotolarını cekmen iyi olmuşta fake'nın dedıgı gibi bence şuan sana kimse nereye calışcagına 1şey diyemez

sen bi çalışmaya başla bakalım daha sonra daha çok ustunde durman gerektıren bolgeer soylenır sana dostum ;)

dostum vücudunda 15-30-45 günde bariz değişimler olmaz bu beklentini yok et ilk önce. 3 er aylık değişimlerini ekleyebilirsin en kötü. bu spor uzun soluklu bir spordur sabretmen gerekir. azmini kaybetme çalışmalarını aksatma fotoğraflarını bekliyoruz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Fotoğraf ekleme kurallarına aykırı başlık

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/a...ement.php?f=20

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı