Bodye ara versem ne olur ?

Selam arkadaşlar ben 6 aydır body yapıyorum fakat üniversite sınavları nedeniyle ailem baskı yapıyor sporu bırak artık diye bu yüzden merak ediyorum spora ara versem ne olur yaklaşık 8 9 ay falan ?

Belki çok zor ama ikna edersem haftada 3 gün 1 saat olarak yapsam gelişim nasıl olur yavaşlarmı ?
Önerilere açığım saygılar...

Selam arkadaşlar ben 6 aydır body yapıyorum fakat üniversite sınavları nedeniyle ailem baskı yapıyor sporu bırak artık diye bu yüzden merak ediyorum spora ara versem ne olur yaklaşık 8 9 ay falan ?

Belki çok zor ama ikna edersem haftada 3 gün 1 saat olarak yapsam gelişim nasıl olur yavaşlarmı ?
Önerilere açığım saygılar...
çok yogunsan haftanın 3 günü spor idealdir.. gelişim durmaz zaten haftanın 4 günü yapılmasını öneriliyor zaman buldugun zaman tekrar göz atarsın ne zaman gıdıcegıne kaç gun gıdıcegıne ama bırakmanı önermıyorum acıkcası karar sizin

Ünüversite sınavları yüzünden 24 saat içinde en az 1 saat boşun olmazmı ki ? Ki olmazsa yapacak bişey yok ama birazda sen istemelisin antreman yapmayı bnce zorlasan günde 1 saat ayırabilirsin kendine :)

Arkadasim yanlis yapiyorsun. Cocuk degilsin genc delikanlisin. Universite sinavini kazandigin zaman da kendi ayaklarinin uzerinde durmaya baslayacaksin.

Ailen kararini almanda ancak tavsiyede bulunabilir veya destek olur. Yanlis kararlar aliyorsan zaten bastan problem var. Ailen seni kendi kararlarini alabilecek donanimda yetistirememis demektir.

Yok eger sen bu sporu yapmak istiyorsan yaparsin. Hayat senin hayatin. Hem spor yapip hem sinavi kazanmak istiyorsan kazanirsin.

Eger sende bu azim yoksa ailem izin vermedi deyip icine kapanirsin. Ve pismanlik yasamaya baslarsin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 24 saatin 8'i uykuda gitse kaldı 16, 8'i okulda gitse kaldı 8 , 2 ' si yemeğe gitse kaldı 6, 4'ü ders çalışmaya gitse kaldı 2 , 1'i spora gitse kaldı 1 :D oda ihtiyaç molası olsun

Back
Yukarı