Body'de 4.Ay Karın Kası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gReeNs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gReeNs

Üye
Arkadaşlar 15.5 Yaşımdayım boyum tam 170. Spora başlamadan önce 61 Kiloydum şuan 66.7 Kiloyum Sabahları Karbonhidrat protein agırlıklı besleniyorum
Akşamları Protein agırlıklı beslendikten sonra ertesi sabaha kadar yaglardan sindirmek

1.Gün Gögüs önkol Bacak Karın Bilek
2.gün Sırt Arka kol Karın omuz bilek

Ölçüler

Omuz 110
Gögüs 96-95
Bacak 50
Kol 34

Karın Kası agırlıklı Çalışıyorum

Üst Karın sıkıştırma Yapıyorum 3x50
Alt Karın yerde yatarken Bacaklar Birleşik olacak şekilde 50Derecelik açı ile yukarı aşşagı kaldırıp indiriyorum 3x (60-70-65) set
Alt Karın yerde yatarken Bacakları tek tek Yukarı aşşagı kaldırıyorum 3x 60 set
Yerde Bacak kol kapatma yapıyorum Yani Sag kolumu boynuma koyup Sol bacagıma kapatıyorum Sonra Sol kol boyuna sag bacaga kapatıyorum 3x20 Şeklinde
Yana Egilme yapıyorum 3x60 Bazen 5Kg Bazen 7.5 Kg ile
Karın haraketleri bittikten sonra
6.pedal zorlugunda 15 dakika bisiklet yapıyorum 75 Caloriye denk geliyor sorunum ise Şurada Bunları Yapmama ragmen göbegimi eritemiyorum
VljqvZ.png

Beslenme Önceligim Sabahları 2 Yumurta (Bazen 4 dilim ekmek ile Yapılmış 2 Adet Domates Peynir içeren tost Bazen ise 6 dilim tam bugday ekmegi ile yapılmış 150 Gram Tonbalıgı ve marul) Akşamüstü 16:00 a kadar bu beslenme ile duruyorum Akşam üstü Protein Karbonhidrat agırlıklı beslenip spora Gidiyorum Yaklaşık 2, 2:30 saat Sürüyor Eve gelince az yaglı Tavuk gogusu Yiyorum 300 gr yakın Yada protein agırlıklı yemekler Arkadaşlar Bu gobegi nasıl eritecegim hakkında fikir verirseniz sevinirim

Vücut enerji ihtiyacını sirasıyla ilk önce yağlardan daha sonra karbonhidratdan daha sonra ise proteinden harcar
Yağ-karbonhidrat-protein
Senin yapman gereken yağları eritmek
Ve mumkun olduğunca yağ karbonhidrat dan uzak durmak. Proteine yönelmek.
Eğer o göbekden kurtulmak istiyorsan antremanına en az 8 km/h hızla 20 dk koşmalısın. 5 dk ip atlamalısın
Vucut yağları kendi kendine Sindirmez su gibi ter dokmen lazim soluğun sürekli hızlı olmali

Ayrıca giren kalori çıkan kaloriden az olmalıdır. Formul bu [giren<çıkan]

5.Aya Girmiş bulunmaktayim mevcut ölçülerim bu yönde devam etmektedir

8lqXod.jpg

vgky7D.jpg

Programda Karın haraketlerini yukarıda belirtildigi gibi yapiyorum ve termojenik carnitine takviyesine başladım

Back
Yukarı