bodybuilding mi ? fitness mı ?

Beyler kas yapmak istiyorum ama abartı bir şekilde kas yapmak istemiyorum fitness mı daha uygun olur bodybuildingmi bunların farkları nelerdir ?

Teknik olarak ikisi de aynı antrenmanları yapar, bütün vücudu çalıştırır.Hacimin arttıkça yavaş yavaş fitnesten uzaklaşıp bodybuildinge doğru ilerlersin.Kafana böyle şeyleri takma bodybuilder gibi anabolik ilaçlar, yoğun supplement kullanamayacağından ve bodybuilder gibi şiddetli antrenman çıkaramayacağından o hacime kolay kolay gelemessin başarılar...

Teknik olarak ikisi de aynı antrenmanları yapar, bütün vücudu çalıştırır.Hacimin arttıkça yavaş yavaş fitnesten uzaklaşıp bodybuildinge doğru ilerlersin.Kafana böyle şeyleri takma bodybuilder gibi anabolik ilaçlar, yoğun supplement kullanamayacağından ve bodybuilder gibi şiddetli antrenman çıkaramayacağından o hacime kolay kolay gelemessin başarılar...
Yani önerin nedir fitnessamı gideyim bodybuildinge'mi

Gayet açık yazmış sana .

body olunca daha fazla yemek ıcın canını cıkartıyo ınsan yani o moda giriyorsun fıtnese gidiyorum de kafan rahat olur

body e gidiyorum dersin bu ne lan cımbız gıbı kalmısın derslerse moralın bozulur :D fıtnese gıdıyorum fitim bitti :D

istediğin kadar ağır çalış iyi beslen steroid kullanmadan ve sağlam genetiğin yoksa paranda tabi abartılı kas yapamazsın

Kendini bence sartlama fitnes ve body. Bu sekilde devam edersen 1 ay bilemedin2 ayda birakirsin. Eger spor yapmak istiyorsan eglenceli taraflarini yakala. Mesela sinav cekerek basla ve bunu da yaparken mutlu ol kasin gelismese bile.

fitness ve body tabirleri bana saçma geliyor.hiçbir zaman da bana konuyla ilgili soru soran hiçkimseye bodye-fitness a gidiyorum diye bir şey söylemedim.Vücut geliştirme ile uğraşıyorum,ağırlık kaldırıyorum :) Fitness-BB İkisi farklı şeyler değil,farklı hareketler farklı salonlar yok yani.sadece hedefler ve o hedeflere ulaşılmak için yapılacak bazı şeyler farklı.Yapmamız gereken kaliteli beslenip ağır çalışıp araştırmaya devam etmek :)

İşin içine girip, kas yapmanın ne menem bir şey olduğunu idrak edince, bırakın fitnessı vücut geliştirmeyi, powerlift diyeceksiniz :)kaslanmaktan korkmayın.

Kim ne derse desin bu spora başladığımda göğüs yeter diyordum,artık doymuyorum sürekli gelişmek istiyorum,bu sporu seversen sonuna kadar gidersin bu sporu bir ihtiyaç bir zaman geçirme bir aktivite olarak değilde yaşam felsefesi gibi görürsen başarılı olursun öteki türlü 2 ay gidip bırakırsın yapmak istemezsende yapma daha başka başarılı olduğun spor dallarına yönel derim boşuna zaman kaybı olmasın + olarak ne dediğin hiç önemli değil o kısmına takılma :)

Back
Yukarı