Bodybuilding... Gerçek sporu buldum sonunda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Deio

Üye
Futbolla ilgileniyordum yıllardır ama yaklaşık 2 ay önce ayak bileğim kırıldı ve gerçekten çok sıkıntı çektim. Futbol oynamayı bıraktım çekiniyorum artık daha öncesinde de çok kez bileklerim çatladı en sonda sakat kalacağım uğraşamam dedim ve bodybuilding ile ilgilenmeye başladım son 2 haftadır ve gerçekten 2 haftadır her şey'i araştırıyorum ve gerçekten bu benim sporum muş diyorum. Eve yeterli alet aldım. (Barfiks demiri,ağırlık barları ve 50 kiloya kadar ağırlık v.s)

İLK GÜNÜM: (11.07.2017)
BAyNyv.jpg

İLK HAFTAM: (18.07.2017)
YNQE4j.png

Bu arada süper set olarak çalışıyorum. İlk adımları evde atıp 2 ay sonrasında kaliteli bir spor salonuna başlayacağım. Bana önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Her hafta gelişimimi atacağım. Teşekkürler![DOUBLEPOST=1500396887][/DOUBLEPOST]1 Haftada 2 kilo aldığımı da söylemiş olayım :)

Spor salonuna gitme imkanı varsa daha iyi olur.
Yıllardır spor alt yapın olduğu için avantajlısın, devam etmen dileğiyle.

evde SIKILIRSIN tek basina yaparak bir sure sonra motivasyonun duser yapmak istemezsin , ama salonda oyle degil milletin gelisimini gordukce sanada azim hirs motivasyon gelir

evde SIKILIRSIN tek basina yaparak bir sure sonra motivasyonun duser yapmak istemezsin , ama salonda oyle degil milletin gelisimini gordukce sanada azim hirs motivasyon gelir
Evet bu çok mantıklı geldi :D Bir arkadaşımla gidersem bel ki ona bakarak dahada hırslanabilirim. Teşekkürler

Back
Yukarı