Deio
Üye
Futbolla ilgileniyordum yıllardır ama yaklaşık 2 ay önce ayak bileğim kırıldı ve gerçekten çok sıkıntı çektim. Futbol oynamayı bıraktım çekiniyorum artık daha öncesinde de çok kez bileklerim çatladı en sonda sakat kalacağım uğraşamam dedim ve bodybuilding ile ilgilenmeye başladım son 2 haftadır ve gerçekten 2 haftadır her şey'i araştırıyorum ve gerçekten bu benim sporum muş diyorum. Eve yeterli alet aldım. (Barfiks demiri,ağırlık barları ve 50 kiloya kadar ağırlık v.s)
İLK GÜNÜM: (11.07.2017)
İLK HAFTAM: (18.07.2017)
Bu arada süper set olarak çalışıyorum. İlk adımları evde atıp 2 ay sonrasında kaliteli bir spor salonuna başlayacağım. Bana önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Her hafta gelişimimi atacağım. Teşekkürler![DOUBLEPOST=1500396887][/DOUBLEPOST]1 Haftada 2 kilo aldığımı da söylemiş olayım
İLK GÜNÜM: (11.07.2017)

İLK HAFTAM: (18.07.2017)

Bu arada süper set olarak çalışıyorum. İlk adımları evde atıp 2 ay sonrasında kaliteli bir spor salonuna başlayacağım. Bana önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Her hafta gelişimimi atacağım. Teşekkürler![DOUBLEPOST=1500396887][/DOUBLEPOST]1 Haftada 2 kilo aldığımı da söylemiş olayım