Body Yapanlar Neden Sürekli Et Yiyor Sebzeler Neden Hiç Sölenmiyor??

Arkadaşlar sürekli çoğunluk olarak yumurta beyaz et kırmızı et gibi besinler ön plana çıkıyor peki sürekli bunları tüketince vücudun sebzeden aldığı besini nasıl karşılıcaz sebzeyi Nasıl yemeliyiz hangileri yenmeli hangileri yenmemeli konuyla ilgili bilgisi olan Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Sebzelerden gelen vitamin minareller karbonhidratlar genellikle gunluk kalori hesabina dahil.edilmez en azindan ben öyle yapıyorum genellikle.kimse yazmiyor olabilir çünkü herkes okadarini da biliyordur gözüyle bakılıyor diye düşünüyorum ben ortalama günlük 200 300gram bazen 500 gram.kadar brokoli tuketiyorum hergün bunun yaninda kahvaltı haric 5 öğün tuketiyorum elimden geldiğince her öğünün yaninda salata tuketiyorum sogan maydanos nane marol bulabilirsem kuşkonmaz da koyuyorum su atimi icin cok iyi diyorlar salatalik ve domates mantar karıştırıyorum yiyorum[DOUBLEPOST=1512019321][/DOUBLEPOST]Kırmızı et tavuk göğsü balık yumurta peynir bu sporun olmazsa olmazları zaten kaliteli protein kaynakları bunlar

Back
Yukarı