body slide işe yaramı nasıl kulanılmalı ?

Herkese slm bu aleti kulanan biri varmı acaba kullanmaya değermibi yardım eli pls...

Eklentiler

• sgmoda.jpg
    sgmoda.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 463
Bu aletin kullanımıyla ilgili bi resim buldum kullananlar veya vücut ve kas yapısından anlıyan arkadaşlar bi el atıverin haftada 3 gün salona gidiyorum arada evde sabahları falan kullanmamda bi sakınca olurmu bi faydasınıo görürmüyüm 1-2 denedim kol karın ve sırt kaslarına oldukça yüklenio acil yardım plssss...

Eklentiler

• otm711112-1.jpg
    otm711112-1.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 429
Çok güzel alet, ama salonda karın çalışıp ayrıca bunu kullanmanı önermem, bununla karın çalışabilirsin, kilon düşükse çok zorlayıcı olmaz ama benim gibi 100 kilo civarı bir adam için öldürücü oluyor bununla 8-10 tam tekrar yapmak.
Karın duvarını çok güzel çalıştırıyor, tavsiye ederim.
Pek bir bilgiye gerek yok, merdanede hamur açar gibi ileri geri gideceksin, sırtı değil, bir miktar koltuk altı kaslarını zorlar, ama asıl hedef tabii karın bölgesi.
1 dakika civarı dinlenerek 4-5 set yapabilirsin, izometrik zorlama sağlıyor, kısa sürede karnında güç artışı olur, 1 ay kadar sonra normal yarım mekik-leg raise çalışmalarına dönebilirsin.

Karasan bilgilendirme için saol bende 183 boy 96 kiloyum oldukça çaba istiyor. Fayda beklerken zarar görmemek için açtım konuyu yarım mekiklerime zaten devam ediyorum. Ama 150 mekik çekmek bu aletle 15 tekrar yapmaktan daha kolay :)

mserkant bence o zaman bu aleti şimdilik pek kullanma, ben açıkcası çok ender kullanıyorum, çünkü sonrasında 5-6 gün acısını çekiyorum.
Yağ yakımı döneminde ilerledikten sonra kullanmak daha iyi olacaktır, sonuçta karın bölgesinde yağ oldukça kasları görmek mümkün değil, alışıldık çok tekrarlı karın idmanı bence şu aşamada daha iyi olur senin için (ve benim için :D

Back
Yukarı