Arkadaşlar sizlere birşey sormak istedim. kullanan yada bu aleti gören varsa lütfen yorumlarını bnekliyorum
Alet: Body Shaper adında karın kaslarını izole etmek ve geliştirmek için tasarlanmış. eskiden TV den almıştık bayaaa oldu yani. bu aleti kullanan varsa bana yorum yazsın diyecektim.fotoğraf felan yok ama gerekirse çekip yüklerim.bunu tasarlayan bi bayan Janee peace gibi bi ismi vardı! body shaper antrenörü ve tasarımcısıymış.tabi alet çıkalı bayaa oldu.
Evet!! Profesyoneller
yazın bakalım.. sizce bu alet ile karın kası geliştirmekmi daha iyidir.yoksa mekik,Jackknife Sit-Up, Decline Crunches VS.. türleri ilemi daha iyidir? düşündüm bir sakınca varmıdır bu alette.yani karın kas şeklini bozabilirmi??
Alet: Body Shaper adında karın kaslarını izole etmek ve geliştirmek için tasarlanmış. eskiden TV den almıştık bayaaa oldu yani. bu aleti kullanan varsa bana yorum yazsın diyecektim.fotoğraf felan yok ama gerekirse çekip yüklerim.bunu tasarlayan bi bayan Janee peace gibi bi ismi vardı! body shaper antrenörü ve tasarımcısıymış.tabi alet çıkalı bayaa oldu.
Evet!! Profesyoneller