Diez ve dıger yonetıcılerımıze:
Bu dünyada herhangi bir şeyi kendin için değilde, kızlar , şu , bu vs. için yapıyorsan o kafana çiçek ek bu sayede saksı olarak daha çok iş görür.
Body boş spor dalıdır diyen zihniyet,senin kafanın dolu olduğundan şüpheliyim.Dalga geçmek için konu açmış ve tahminen bu arkadaş göbekli veya aşırı zayıf.spordan yoksun bir tipsin diye tahmin etmekteyim.onu bunu geç
Mustafa Kemal ATATÜRK : ''Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.'' demiştir.yoga da yapsan spor her zaman faydalıdır birader.
şu iddaalı oldugun vücudunun resimlerini koyabilirmisin? Bu zekasızlıgınla insanları susturamazsın. Belki o metiyeyle bahsettigin vücudun susturur.Bekliyoruz.
Bu gıbı hakaretvarı mesajları uyaracagınıza sızde o dogrultuda bır mesaj atmıssınız.
Unutmayın aynı goruste olmasanızda buraya yazan herkes "sizin üyeniz" ve korumak göreviniz.
Halbukı bakın alt tarafta yıne arkadasa katılmayan ama gayet duzgun bır sekılde mesaj atan ve katılmadıgını belırten uyelerımızde var ki onlara ben buradan sahsen tesekkur edıyorum.
Katılmıyorum.Ayrıca bi söz vardır para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapıcak adamdır.Kimsenin sırf kızlar için spor yaptığını zannetmiyorum.Bi havuza girerken o kadar kişi içinde t-shirtünü çıkarttığında çoğu kişinin ilgi odağı olursun ama insanlar böyle anlık bişey için yıllarını vermiyolar.Body bi spordur ve her türlü spor vücuda faydalıdır.
günde 1.5 saatini ayırcaksın geri kalan zamanında işini yapıp paranı kazanırsın.Böyle düşünüyorsan bu sporu bırakmalısın
Sana şöyle söyliyim:
Sabah kalktığında yüzünü yıkama,dışarı çıkarken saçını yapma,aksesuar takma,güzel pahalı elbiseler giyme,aynaya bakma;sana yakışan hiçbirşey yapma..
Bodybuilding spor değil diyorsun ozaman şöyle düşün bodybuilding;sağlıktır,vücut sanatıdır,insanın kendine olan saygınlığıdır.
100 kilolara gelip yağlar içinde bir vücut içinde yaşayan bir insan kendisine ve yaşantısına saygısızdır.
Ben şahsen aynaya baktığımda vücudumu kusursuz görmek isterim;saçıma,başıma gösterdiğim özeni gösterme sırası vücudumda...
Kızlar vücuda bakçak diye bir şey mi var...Ozaman yazları herkes sevgili bulur kışları yanlız takılır ??Öyle mi kışında sahilde,havuzda çıplak gezip kız tavlıcak değilsen
Madem boş bir spor diyorsun YAPMA o zaman

allahım sen sabır ver
Sosyal çevreni değiştirmelisin Marcus , unutmaki sadece paraya bakan bir kız zengin olsan bile senden zengin olanını bulunca ona zıplar değişen bir şey olmaz . BB her kesimden insanın erkek/kadın yaptığı bir spor BB yapanları toptan 5 parası olmayan insanlar gibi bir kümeye koyamazsın .
şimdi insanlar hem sağlıklı olmak için hem güzel bir vücuda sahip olmak için spor yapar en azından ben öyle yapıyorum
güzel bir vücut , hem kendi öz güveninizi arttırır , hem de size moral kaynağı olur .
yağ tulumu göbekli bir adam olup çok paran olsa ne olur ki , seni değil paranı sevenlerle birlikte olursun sadece ne kadar acı bir durum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:06 ----------
Forum kurallarımızdan 2 tanesını hatırlatmak ısterım.
Bu mesajımda bu konu ıcerısındekı (üstte belırttıgım) tum hakaret ıceren mesajların kurallara aykırı oldugu konusunda acık bir sikayetım olsun.
9- Nazik ve Saygılı Olun :
9.1.
Uygunsuz, kırıcı bir dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınmalısınız. Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (Süresiz uzaklaştırılmalarda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir)
9.3. GENELLİK VE EŞİTLİK:
Forum platformu dil, ırk, cinsiyet ve din ayrımı gözetmeksizin herkese açıktır. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye ve sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Farklılıklarından ötürü bireyleri rencide etmek ve aşağılamak yasaktır ve yaptırıma tabidir.
(madde 9.3.'e benim yorumum farklılıklara farklı dusuncelerde tabidir ve bu kuralda konumuz dahılındedır)