body gercegi!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Markus

Üye
Body niye yaparmisiniz body bos bir spor dalidir ve spor mudur buda bilenmez zaten spor denilen sey sacmaliktan oturu bir sey. Kizlar paraya bakiyor farkinda degilmisiniz ! UYANIN ARTIK BODY HICBIR SEY! Kadinlar paraya bakiyor! PARA KAZANIN ARTIK BODY NEDIR KI HEY AHALI!

Senden daha iyi vucudum oldugu kesin kac senedir bu isteyim sen biliyor musun ama kizlar vucuda bakmiyor bunu bil. Artik uyanin diye yazdim ne gerek var am

bu bi ilgi çekme çabası diye düşünmek istiyorum zira yaşınızın maximum 12 olduğunu varsayıcam. avatarınızda ironik olmuş keşke yanında kızlarla zengin purolu bi işadamı resmi koysaydınız.
body gerçeği demenizde iyice komik olmuş.

arkadaşım sana saçma gelebilir ama konu açıpta kötülemenin alemi ney ? ayrıca niye boş olsun kimisi zayıflamak için kimisi güçlenip kas geliştirmek için gider

Body boş spor dalıdır diyen zihniyet,senin kafanın dolu olduğundan şüpheliyim.Dalga geçmek için konu açmış ve tahminen bu arkadaş göbekli veya aşırı zayıf.spordan yoksun bir tipsin diye tahmin etmekteyim.onu bunu geç
Mustafa Kemal ATATÜRK : ''Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.'' demiştir.yoga da yapsan spor her zaman faydalıdır birader.

Bu nasil bir forum anlayisidir anlamiyorum. Dusunceler paylasiliyor ve bende boyle dusunuyorum beni banlamaniz sacmalik olur.

Senden daha iyi vucudum oldugu kesin kac senedir bu isteyim sen biliyor musun ama kizlar vucuda bakmiyor bunu bil. Artik uyanin diye yazdim ne gerek var am

evet burası bir body forumu . insanları soğutmanızı geçtik( kimsenin taktığını sanmasamda) argo küfür ve aşağılayıcı cümleleriniz var. ve maalesefki forum anlayışınında kurallar vardır.

dünya para etrafına dönüyor ama paranın alayamacağı da çok fazla şey var dünya üzerinde. birileri için birşey yapıyorsan veya birilerine güzel görünmek için yapıyorsan zaten vazgeç bu işlerden...

Katılmıyorum.Ayrıca bi söz vardır para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapıcak adamdır.Kimsenin sırf kızlar için spor yaptığını zannetmiyorum.Bi havuza girerken o kadar kişi içinde t-shirtünü çıkarttığında çoğu kişinin ilgi odağı olursun ama insanlar böyle anlık bişey için yıllarını vermiyolar.Body bi spordur ve her türlü spor vücuda faydalıdır.

asıl sen uyan hem para kazanıp hem body yapılabilir:)
hayat bu kadar karmaşık değil zorlaştırmayın basit yaşayın...
ayrıca sağlığını para kurtaramaz ama spor sağlıklı bir yaşam sürmeni sağlar asıl gereksiz olan sizin bu kompleksli düşünce yapınızdır...

Ben zevk için yapıyorum ağırlık kaldırmak hoşuma gidiyor zaten güç her erkeğin doğasında vardır
içgüdü yane freud ne demiş cinsellik ve saldırganlık :D

Konuyu açan arkadaşın dışındaki arkadaşlar boşuna nefesinizi tüketmeyin..bugün yada yarın konu kilitlenir zaten...

Arkadaşım ne saçma bi konudur yahu bu. Yaşının ufak olduğunu düşündüğüm için bişey yazmaya zahmet etmeyeceğim. Veyahut küçük değilsin kız arkadaşın terketti bi anlık sinirle yazıyosun.Yine de gereksiz bi konu KİLİTLENMESİNİ talep ediyorum.

Sana şöyle söyliyim:
Sabah kalktığında yüzünü yıkama,dışarı çıkarken saçını yapma,aksesuar takma,güzel pahalı elbiseler giyme,aynaya bakma;sana yakışan hiçbirşey yapma..
Bodybuilding spor değil diyorsun ozaman şöyle düşün bodybuilding;sağlıktır,vücut sanatıdır,insanın kendine olan saygınlığıdır.
100 kilolara gelip yağlar içinde bir vücut içinde yaşayan bir insan kendisine ve yaşantısına saygısızdır.
Ben şahsen aynaya baktığımda vücudumu kusursuz görmek isterim;saçıma,başıma gösterdiğim özeni gösterme sırası vücudumda...

Kızlar vücuda bakçak diye bir şey mi var...Ozaman yazları herkes sevgili bulur kışları yanlız takılır ??Öyle mi kışında sahilde,havuzda çıplak gezip kız tavlıcak değilsen

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı