Body e yeni başlıyorum tavsiyeleriniz

Merhabalar herkese bu ay body başlıyorum . Spor salonuna kayıt oldum . Boyum 1.78 kilom 67 amacım hacim kazanmak . Ne kadar sürede sıkı bir calisma ile istediğim hacime kavuşurum . Tahmin olarak

tamamen sana bağlı . ama 2 3 ayda üçgen vucütlü geniş omuzlu olcam diye düşünme . Tecrübelerime göre ilk 3 aydaki gelişim çok hızlı oluyor ama yeterli değil tabiki sana şöyle söyliyim beslemene nizami antrenmanlara , dinlenmene dikkat edersen 6 7 ayda çok değişim yaşarsın ama daha aşşagısında değil .

Başarılar

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

birde yaşını söyleyebilirmisin?

karbonhidrat alımını artır protein alımını artır . Supplement e 3 ay sonra başlarsın ziyan olmasın şimdiden başlama

Forumdaki sabit başlıkları göz gezdir tüm sorularının cevabını bulursun.
NOT:Kimseden kahinlik beklemeyin. Hakkınızda boyunuz ve kilonuz dışında hiçbir şey bilmiyoruz. Forum kurallarını okuyup sabit başlıkları inceledikten sonra kafanıza takılan sorulan için konu açın.
Nasıl bir hacim istediğinizi belirtmemişsiniz ben derim 7 ay başkası der 5 ay. Sizin çalışmanıza ve hedeflerinize bağlı.(Fotoğraflarınızı koyarsanız hakkınızda daha olumlu yorumlar yapabiliriz)

forumu okuman sana yardımcı olacaktır cok zamanını alabılır ancak resım ölcu yasam duzenı hıc bırsey olmadan kımse sana yardımcı olmaz ve genetık unsurlarda cok önemlı

ne kadar sürede istediğin vücuda kavuşacağını biz bilemeyiz bu senin beslenmene antremanına uyku düzenine motivasyonuna ve genetiğine bağlı bir şey forumu yeni başlayanların sıkça sordukları sorular ve cavapları bölümünden araştırmaya başla

Back
Yukarı