okaysarac
Üye
Arkadaşlar, 1.76 ve 80 kiloyum..kollar 34,5 cm. (Başka ölçü almadım ama daha fazla bilgi için "salonda 2.ay" adlı başlığımda resimlerimde mevcut.) Sormak istediğim şu: Benim haftada 3 günlük bir body programım var.
1.Gün Göğüs-biceps
2.Gün Omuz-Sırt
3.Gün Bacak-Triceps
Supplement olarak sadece Hardline amino 2000 ve optimum whey kullanıyorum. Ben extra olarak bu üç günlük program dışında kalan günlerde sahilde düz koşu yapmak istiyorum. Fakat yediğimiz içtiğimiz dahil herbir hareketimiz bu spor için önemliymiş. Sizin tavsiyenizi almak istedim. Kurduğum yapıya zararı olur mu? Gelişim sürecini etkiler mi? Beslenmede farklılık yaratırmı? Fazla mı abanmış olurum bilmiyorum..Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Period olarak eğer uygunsa önerilerinizi de bekliyorum.
:?:
1.Gün Göğüs-biceps
2.Gün Omuz-Sırt
3.Gün Bacak-Triceps
Supplement olarak sadece Hardline amino 2000 ve optimum whey kullanıyorum. Ben extra olarak bu üç günlük program dışında kalan günlerde sahilde düz koşu yapmak istiyorum. Fakat yediğimiz içtiğimiz dahil herbir hareketimiz bu spor için önemliymiş. Sizin tavsiyenizi almak istedim. Kurduğum yapıya zararı olur mu? Gelişim sürecini etkiler mi? Beslenmede farklılık yaratırmı? Fazla mı abanmış olurum bilmiyorum..Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Period olarak eğer uygunsa önerilerinizi de bekliyorum.
:?: