Body başladım.hata mı yaptım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylifez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba öncelikle , body başladım , boyum 1.90 vücüdum ince.kas oranım biraz düşük çıktı.

2 aylık programım aletler ile bench press yerine chest press var mesela , sorunum şu ağır basamıyorum ve bu beni çok üzüyor.6 aylık peşin verdim ettafımdaki sporcular üçgen en kassız olanı bile benden daha fazla basıyor.

Chest presste 20 kilo sadece 1 set yapabiliorum 2. Sette tıkanıyorum 15 zorlayarak oluyor piskolojim bozuldu.

Yardımlarınız bekliyorum

kaldirabilecegin en agir kilo ile 6 tekrar ile setlerine devam et zamanla guclenir sende agir basmaya baslarsin :)

Tepetaklak yaziyorum hatam varsa affola.

forumu biraz araştırın cevabı bulacaksınız zaten. yüksek ağırlık düşük tekrar sizi bitirir ve sakatlıklardan spordan soğursunuz. en az 6 ay düşük ağırlık yüksek tekrar çalışın ve yüksek proteinli beslenin . . o boy ile squat zor olsada düşük ağırlıklarla squat deadlift ve sırt hareketleri çalışarak kas kütlesi ve dayanıklılığı artırın. kollara çok yüklenmeyin önce genel vücut güçlenecek. şınav çalışın benchpreste daha iyi olacaksınız. ve 6 ay sonra zaten kendinize program yazabilecek duruma geleceksiniz. başarılar.

Back
Yukarı