Blender Olmadan Yulaf Tüketmek

Selamlar. Kilo almak gibi bir amacım yok fakat bende yulaf tüketmeye karar verdim. Ancak gel gelelim, evde blender yok. Blender olmadan yulafla yapabileceğimiz güzel tarifler biliyor musunuz ? Şimdiden teşekkürler.

Yulafı sıcak süt ile tüketebilirsin içine kakao tozu veya tarcın koyduğunda dahada güzel oluyor soğuk bir şekilde tüketmek istersen bu şekilde hazırlayıp 1 gece önceden buzdolabına atabilirsin

geceden yulaf-süt-kuru meyve karıştır dolaba at sabaha yulaf bütün sütü içerisine çekiyor kuru meyvelerde tadını salıyor çok güzel oluyor. bazen yoğurtla karıştırıp yine kuru meyve ekliyorum birazda fıstık ezmesi ekliyorum öylede güzel oluyor.

Ben süt döküyorum üzerine ve biraz bekliyorum emmesini ve yumuşamasını o zaman yiyebiliyorum. Ek bir şey atma ihtiyacı duymuyorum damak tadıma uyduğu için.

Yulaf tüketme zorunluluğu yok ki. Eğer tüketmekte zorlanıyorsan başka bir besin tüketebilirsin. 2 dilim tam buğday ekmeği ile tost veya sandviç yapıp çok daha kolay tüketebilirsin. Arkadaşların önerileri güzel. Bunları sevmezsen forumdan bir arkadaşımızın yaptığı gibi direkt kaşıklayıp çiğneyerek tüketip su içebilirsin.

Bende yemeye cok gayret ediykrum kilo almaya calistigim icin cok sekilde yedim.
Yumurta yaptim, yogurtla karistim, sut doktum olmadi.
En rahat hafif gececek sekilde sicak suyu koyuyorum 5-6 dk bekletiyorum suyunu cekiyorum ve yiyorum 100 grama kadar rahat tuketiyorum bu sekilde.

Back
Yukarı