Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tanıdığım bi abi vardı biraz hantal bi abiydi sadece koşar adım yürüyerek [yidiklerinede dikkat ediyodu ama ] tanıyamıcağım bi hale gelmişti koşar adım yürümeni tavsiye ederim çok değil 1-2 saat falan
genelde koşu en yorucu olan oluyor.ayrıca bi yerde bu yapay koşu ve bisikletin zararlı olduğunu duymuştum.gerekçesi ise normal bisiklet ve ya koşuda rüzgar vücut ısısını düşürüyor ancak spor salonunda yapılan antrenmanda vücut ısısı hep aynı kalıyor.ne kadar geçerli bilemem.
herneyse konuya gelelim.koşuda genelde zorlanıyorum.sigara içmem buna en büyük sebep sanırım ve sıkıcı geçiyor.20 dakika koşmanın zevkli olduğu söylenemez ama yapmaya çalışıyorum.
Damar ve kılcal damarlara kan gitmesi için koşu çok önemli.Yapmalısın bana göre.
Diğer taraftan ayak,baldır ve kalçalarında fazla yağ varsa eritmek için en iyi yöntemin bisiklet olduğunu söyleyebilirim.Gram yağ yok şu an bacaklarımda.
İkisinide yap bana sorarsan
Ancak bu ikisini yapıyorsan hele hele koşu yapıyorsan alt tarafı çalıştırmaya yönelik bi programda yapmalısın.1.ayımda alt tarafı çalıştırmadığım için bacaklarım aşırı büyük ve düzensiz duruyordu.
çok uzun oldu lafı çok uzattım kusura bakmayın.
bana göre bisiklet koşu bandından daha hızlı kalori yakıyor ekrana baktığımda adı kalorimetremi artık neyse bisiklette baya hızlı artıyor koşu bandında oldukça zordu bisikletle çok daha hızlı terliyodum ben
Hacim derdindeysen tabiki bisiklet. Çünkü hacimli ve hacim almaya çalışan biri koşarak kendini hırpalayabilir ve hacim kaybedebilir.
Derdin küçülmekse koşu bandına ağırlık verilmelidir. Koşu vücudu hırpalar; ama kalori bazında bakarsan daha fazla kalori yaktırır. Definasyona giden yol koşu bandından, hacim kaybetmeden cardio yapmaya giden yol kondisyon bisikletinden geçer.
Elbet bu ikisinden birini yapmak anlamına da gelmemeli. Çünkü organize çalışan bir sporcu hepsinden yeteri kadar yapmalıdır; ama yazın koşu bandına ağırlık vermeye çalışırım ben...
Her ikisinin de kendine göre faydaları var. Koşmak yerine koşar adım yürüyerek ben her ikisini de en az 10dk. yapıyorum. Sana da tavsiye ederim. Bu şekilde hem sıkılmıyorsun hem 20dk kardiyo yapıyosun en az. Sıralamayı değiştirerek deneyebilirsin. Ama birini diğerine tercih edecek kadar çok seviyosan onu yap. Yani sevdiğini seç.
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Ben bacak bölgemi biraz inceltmek istiyorum, bel bölgesi yağlarını yakmak istiyorum ve dışarda kullanacağım için bisikleti tercih edicem.
Bisiklet sürme derim.Uzun süre bisiklet sürünce cinsel organa giden damarlar bir pipet gibi sıkışır ve bu durum kısırlığa dönüşebilir.Merdiven çık ve koş bence.