Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle benim spor salonundaki hocalar çok ilgili değil sizler sağolun siteyi takip ediyorum. Bende kamburluk ve göğüs kafesimde aşırı büyüklük var flexor hocamızın 14 yaş programına benzer bi program yapıyorum yaşım 16.5 1 yıldırda uzamadım acaba sizin uzamama yardımcı kamburluğum ve göğsüm için extra öneriniz olur mu ? Yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkürler, iyi günler..
Göğüs kafesi için pek yapılacak bişey yok bende senın gıbıyım . O kafesin üstüne birde en ufak bir antremanda pump yapan göğüs gelince çok iğrenç bir görünüm oluyor. Yani devasa omuzların olmalı
Benım önerim : Pullover + Barfix
Pulloverla kafesin geniş görünmesini sağlayabilirsin + Kürek kemiklerini ileri geri çalıştıracağından Kamburluğa etki edecektir.
Barfix : Kanatları açarak yine kamburluğu düzeltecek + arka omuzlarıda geliştirerek sırt dolgunluğunu artıracak.
barfiks ve diğer sırt hareketlerini programına ekle yaşınızda17kemik gelişi devam ediyor demektir. kamburluk için doktorada görünsen iyi yaparsın sırt hareketleri duruş bozuklulugunu duzeltır ama kamburluk ıcın doktora gorunmenı tavsıye ederım.
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım kambur için doktora gittim fizik tedavi hareketleri barfikste sallanma ve spor önerdi işin spor kısmı için size danışmak istedim zaten ve bi sorum daha var ben spor yapıyorum ama çok bi hacimsel artış olmuyor olması için yapılabilecek extra bişey var mıdır? tekrar teşekkür ederim
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım kambur için doktora gittim fizik tedavi hareketleri barfikste sallanma ve spor önerdi işin spor kısmı için size danışmak istedim zaten ve bi sorum daha var ben spor yapıyorum ama çok bi hacimsel artış olmuyor olması için yapılabilecek extra bişey var mıdır? tekrar teşekkür ederim