biricik günlüğüm :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan su
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet begendim menulerini :)

Belki ekmegi ilerde biraz daha indirebilirsin balik yagi almayi denesene :)

Korkma kilo yapmaz seni daha enerjik yapar ve nescafe olayini turk kahvesi ile degistiriyorsun :)

babam da sık sık söyler balık yağı olayını... malum balık yemediğim için... sadece balık değil et filan da tüketmiyorum pek. yılda 3 kez ancak :)
hangi markanın hangi ürününü alayım?
ve gerçekten enerjik yapar mı?

gercekten enerjik yapar ve kafani dagitir depresyona karsi kalkan olusturur :)

Marka reklami yapmayayim fakat

Ben efa 1200 aliyorum sabah aksam 1 er tablet alirsan kisa zamanda degisikligi farkedersin

• Like
Reactions: su
balık yememe sebebini bilmiyorum ama yiye biliyorsan haftada 3 gün balık yersen balık yağını almış olursun yanında birçok faydasını ve proteinide almış olursun hemde balık sezonundayız.

• Like
Reactions: su
balık yememe sebebini bilmiyorum ama yiye biliyorsan haftada 3 gün balık yersen balık yağını almış olursun yanında birçok faydasını ve proteinide almış olursun hemde balık sezonundayız.

sadece balık değil.. et yiyemiyorum... hele kırmızı et hiç...
ayrıca balık nasıl güzel pişirilir onu da bilmiyorum. balığın kılçığını yutup ölmekten korkuyorum.
hepsini geçtim... kokuyor yahu:S

balığı tavada ızgara yapabılırsın eya fırına koyabılırsın ev için

balık alırkende yağlı tercıh edersın balık yağı açısından

korkma balıktan nıye korkuyorsun yanımda olsan seni balığa götururdum amatör balıkcıyım tekneyle cıkıp avlanıyoruz :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık antrenman günlüğü niteliğinde değildir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı