Birbuçuk aylık çalışma. Yorumlarınız önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Spora başlayalı 1.5 ay oldu. Haftanın 5 günü salonda çalışmaya gayret ediyorum. Salonda hoca olmadığı için internetten yardım alarak hareketleri doğru bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Beslenme konusuna mümkün olduğu kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum ancak, et, tavuk, balık vs. ürünleri (biraz da maddiyattan kaynaklı olarak) haftada birkaç kez tüketebiliyorum. yumurta, süt, lor peyniri, makarnayı, her gün, tüketiyorum. Fotoğraf paylaşmadaki amacım sadece doğru yolda olup olmadığımı öğrenmek. Sırt ve kol resimlerini spora başlamadan önce çekmedim. (Keşke çekseydim, öncesi - sonrasının tespiti için çok faydalı olacaktı) Bu arada, her iki resmi de soğukken çektim. Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• birbucukay.jpg
    birbucukay.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 385
bence gelişim gayet iyi. karın bölgesi öncekine göre çok çok iyi durumda. aynı şekilde göğüsler de. tavuk göğsünü her gün tüketmeni tavsiye ederim. çok pahalı değil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum için teşekkür ederim. 1 ay yetecek kadar tavuğu alıyorum eve de, evde çoluk çocuk 1 haftada tüketiyorlar :) (Evliyim bu arada) Bekarken spor yapmak lazımmış. Yine de dediğiniz gibi beslenme önemli. Şimdiden sonra daha fazla dikkat edeceğim inşallah.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı