Biraz vucut yapanların herseyi biliyorum takıntısı

Arkadaslar özellikle yeni baslayan kullanıcılara vucudunuz daha iyi oldugu için surekli baski kurma cabanizdan vazgecin bilgi kitaplardan bilimsel makalelerden elde edilir biz sizden sadece alternatif istiyoruz barfiks aletim yok yerine ne kullanabiiriz diyoruz sen napicaksin barfiksi diyosunuz adam belki yasa dışı steroid kullaniyo bisey bilmeden primobolan a laf ediyo sizin egolariniz kaslarinizdan daha büyük belkide bu yüzden kaybediyosunuz herkes icin soylemiyorum

Dediğin tipte insanlar çok var maalesef. Sana bu konuda katılıyorum.
Diğer konu başlığın için diyorsan, sana yorum yazan o 2 arkadaşta yardımseverdir ve bilgilidir. İnan bana, seni düşünerek söylemişlerdir.
Ama sağlıkçı isen ve bu işin içindeysen, elbette doktorlara danış ama birden fazla doktorun fikrini al. Çünkü bazen doktorlar, kendi alanlarına tam girmeyen konularda bile ahkam kesebiliyorlar. Hayat senin hayatın ve yapacağın bir yanlışta, kimsenin diploması seni kurtarmayacaktır.

Umarım iyi bir spor hayatın olur.Başarılar dilerim.

Dvrmchrky Yok onlar icin demedim salonlarda cok sık rastladığımız konular insanları spordan bile sogutabiliyolar bazen kuzenimle konustuk üstüne gelince yazmak istedim teşekkür ederim sanada başarılar

Forumda kalıcı olur bir süre takip edersen her gün bir sürü insanın kayıt olduğu hiç bir konuyu eski mesajlardan araştırmadan aynı şeyleri defalarca sorduğunu görüyorsun. Tamamen aynı şeyleri sorduğunu, aldığı cevapları beğenmediğini, sadece kendi fikirlerime tasdik aradığını görüyorsun. Ha bu kaba davranmayı gerektirirmi tabi ki gerektirmez ama bazen oluyor idare edersin artık haddi fazla aşmazlar ise :)

Back
Yukarı