MusaGorkem
Üye
Önceleri 5-6 senelik bir spor geçmişim var basketbol ile ünv gelince bıraktım basketi ama sporsuz olmyor ve fitnesse yazıldım.Vücudum Parçalı ve kaslı ama kütle hiç yok diyebilecek kadar az baya araştırdım besin programları vs.bunlar dışında aklma takılan 3-5 soru var bunlardan birisi idman programı adaptasyonu bitirdim 1 aylık sonrasında
1: göğüs / Biceps
2: sırt /Triceps
3:Bacak
4: omuz
dinlenme 1.2.3....
Bu program hakkında yardım istyorum program iyimi yararını görrmüyüm yoksa bölgesel için çokmu erken.
Bir diğer sorum ise protein takviyesi sadece idman sonrasıda alıyrum herkes 3-6 ay arası gereksiz diyor almamın Bi - si olmcak biliyorum ama + sı olcakmı kafama takılan bu Yorumlarınızda açıklarsanız sevinirim.
Burdada 3 Fotom var Yorumlarınızı beklyorum
Bu arada pazumu Çok yetersiz buluyorum öncelikli gelişmesini istediğim bir bölge bu bölgeyi bu programda daha fazla yer vermemin bi yararı yada zararı olurmu.
1: göğüs / Biceps
2: sırt /Triceps
3:Bacak
4: omuz
dinlenme 1.2.3....
Bu program hakkında yardım istyorum program iyimi yararını görrmüyüm yoksa bölgesel için çokmu erken.
Bir diğer sorum ise protein takviyesi sadece idman sonrasıda alıyrum herkes 3-6 ay arası gereksiz diyor almamın Bi - si olmcak biliyorum ama + sı olcakmı kafama takılan bu Yorumlarınızda açıklarsanız sevinirim.
Burdada 3 Fotom var Yorumlarınızı beklyorum
Bu arada pazumu Çok yetersiz buluyorum öncelikli gelişmesini istediğim bir bölge bu bölgeyi bu programda daha fazla yer vermemin bi yararı yada zararı olurmu.