Bir tane birayı içsen ne olur içmesen ne olur? Gereksiz2 3 haftada bir bira iciyorum 1 2 tane bu kas gelisimini kotuye etkiler mi kesiyimmi birayi?
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote
Bu teoriler gereksiz adamlar sığır eti yiyor onu yiyor bunu yiyor hormonlu tavuk yemiyor ayrıca six packli Viking görmedim ben hayvan gibiydi hepsivikingler alkole düşkündüler kas kütlelerini ve kuvvetlerini pek etkilememiş gibi görünüyor.teorik olarak alkol kas kazanmanın önündeki engellerden biridir ama bahsettiğin 1-2 biradan bir şey olacağını sanmam.
Bu teoriler gereksiz adamlar sığır eti yiyor onu yiyor bunu yiyor hormonlu tavuk yemiyor ayrıca six packli Viking görmedim ben hayvan gibiydi hepsi![]()
Bende zaten kaslı ve güçlü olduklarını idda ediyorum sadece yağlı olduklarını belirtmek istedim. Hayvan gibi derken obez anlamında söylemedim yanibeslenmeleri büyük oranda kırmızı ete dayandığı için avantajlı oldukları kesin. ayrıca görünür karın kaslarıyle genel kas kütlesinin bir alakası yok ki , adamlar hem kaslı hem yağlı.
Supplementler ile aynı anda kullanırsa karaciğere çok yük biner, supplementler ile aynı gün yada 1 gün sonra içme.