Bir Yılda Herküle Dönüştü

Çıkar meselesi bi yerde okumustum amerikalı aktör film için 1 yıl sıkı calısıp iyi fıt bi vücud yapıyor sonra bir baska film için 23 kilo alıyor göbek yapıyor yazık bir insanın sağlığını ve vücudunu para için bozması

Kendi 30cm kolu bacağım kadar beliyle adama bişey yok diyo hoş kendinde hiç bişey yok. illa konuşturcaksınız adamı

Her konuda da tartışma cikiyor. Müge anlinin programının makro versiyonu gibi ülke olduk.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu adam dememis hic gelismemis gelismis fakat oyle olanaklari olan birisinden daha fazla beklerdim demis ardindan.gelen yorum ise direk satasma var hatta demis vucudun bunun 1/3 yok demis tunc ta gorsel bi sekilde aciklama yapmis o dk.sonra olayin bitmesi lazim hala uzatmaya calisiyonuz herkesin bi yorumu olur katilir ya da katilmazsin

GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben birinci yılımda bu abinin yarısı kadar oluyim daha bişey istemem valla :) . Ama şunu merak etmiştim sadece doğal beslenmeyle olurmu. Şuanki vücut idolum lethe abi .

Lethe ye baktım gercekten cok güzek duruyor bide kardesim bana abi demeyin yasım daha 16 :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu adamın vücudu her zman sağlamdı 1 yılda böle olmadı sağdaki resım genclık yılarına ait kendısı 4-5 yıldır bu sporu yapıyor zaten insanlarla dalga gecıyorlar salakmıs gıbı

Kellan Lutz'un vucudu daha once hic spor yapmayan bir insanin 1 sene de yaptigi bir vucut degil. Kellan Lutz , daha onceki filmlerinden de gordugum kadariyla iyi bir fizige sahipti. bu film icinde tabiki hazirliklar yapmistir ama alttaki fotografi baya eski olmali. ayrica iyi alt yapisi olan bir insan dogal yolla 1 sene de boyle bir vucuda sahip olabilir.

Back
Yukarı