Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Benim problemim kilo almaya devam ediyor olmam.
1 ay önce spor yapmaya başladım. Boyum 1.83 Kilom 96 (ilk başladığımda) yaşım 22. Şu anda 99 kilo oldum ve artmaya devam ediyor.
Spor programım aşağıdaki program.
20 dk. 9.seviye koşu.
12x4 Şınav (bazen dizler yerde)
12x4 Ayaklar sehpada şınav.
15x4 Çök kalk.
15x4 Komando dansı.
20x4 Dizleri karna çekme. (Zıplayıp havada dizleri karna çekme)
50x4 İp atlama.
40x4 Twister (Sopayı omuza alıp sağa sola dönme)
30x4 Side band (12 kg dambıllarla ayakta sağa sola eğilme)
3x yapabildiğim kadar mekik sehpasına yatıp bisiklet sürer gibi bacakları hareket ettirme.
15x4 Ters mekik.
20x4 Geriye sıkıştırma.
10 dk. Bisiklet.
Liste bu. Haftada 3 gün yapıyorum. Antrenman sırasında 1 buçuk litre su içiyorum.
Beslenme olarak pilav, ekmek, şeker kullanmıyorum. Ara sıra abur cubur hamburger filan yiyorum ama ayda 1 veya 2 defayı geçmiyor. Çay filan hep şekersiz içiyorum.
Neden kilo alıyorum? 1 ayda 96'dan 99'a yükseldim. Vücutta gelişme pek yok göbek filan olduğu gibi duruyor.
Sizce nerede hata yapıyorum önerileriniz neler?
Benim problemim kilo almaya devam ediyor olmam.
1 ay önce spor yapmaya başladım. Boyum 1.83 Kilom 96 (ilk başladığımda) yaşım 22. Şu anda 99 kilo oldum ve artmaya devam ediyor.
Spor programım aşağıdaki program.
20 dk. 9.seviye koşu.
12x4 Şınav (bazen dizler yerde)
12x4 Ayaklar sehpada şınav.
15x4 Çök kalk.
15x4 Komando dansı.
20x4 Dizleri karna çekme. (Zıplayıp havada dizleri karna çekme)
50x4 İp atlama.
40x4 Twister (Sopayı omuza alıp sağa sola dönme)
30x4 Side band (12 kg dambıllarla ayakta sağa sola eğilme)
3x yapabildiğim kadar mekik sehpasına yatıp bisiklet sürer gibi bacakları hareket ettirme.
15x4 Ters mekik.
20x4 Geriye sıkıştırma.
10 dk. Bisiklet.
Liste bu. Haftada 3 gün yapıyorum. Antrenman sırasında 1 buçuk litre su içiyorum.
Beslenme olarak pilav, ekmek, şeker kullanmıyorum. Ara sıra abur cubur hamburger filan yiyorum ama ayda 1 veya 2 defayı geçmiyor. Çay filan hep şekersiz içiyorum.
Neden kilo alıyorum? 1 ayda 96'dan 99'a yükseldim. Vücutta gelişme pek yok göbek filan olduğu gibi duruyor.
Sizce nerede hata yapıyorum önerileriniz neler?