1.5 yıl önce göbekli bir şekilde başladım, 1.5 yıl boyunca hep bulk yaptım ve nisan başında göbeğide bitirip packlere kavuşmaya karar verdim.başladığımda 82 kiloydum boy 1.87 yaş 19
günde 20dk koşu (3dk yürüş 2dk koşu şeklinde)
ardından 15dk eliptik
ardından alt karın (ağırlıklı ağırlıksız karışık) mekik (ağırlıklı) twist vs. bel-karın hareketleri.
ağırlık çalışması haftada 3 gün.
diyetim çok sağlam tuz şeker un vs yok.belirli miktar zeytinyağı hariç yağ yok.ağırlıklı protein.
şuan 72 kiloya kadar düştüm.yağ oranım %15-16 civarı.damarlarım gayet belirgin, göğüsten 1.5cm civarı hariç ölçü kaybım yok fakat abdominalleri hala ortaya çıkaramadım.elimle karnımı aşağıya doğru gerince sayılıyor fakat onun dışında birşey yok.1.5 ayda tıkır tıkır mide olmasını beklemiyordum fakat en azından hatların belli olması gerekmiyormuydu ? benmi aceleci davranıyorum?
yaptığım antremanmı yanlış ?
akşama resim ekleyeceğim.yorum yazanlara şimdiden teşekkür ederim
günde 20dk koşu (3dk yürüş 2dk koşu şeklinde)
ardından 15dk eliptik
ardından alt karın (ağırlıklı ağırlıksız karışık) mekik (ağırlıklı) twist vs. bel-karın hareketleri.
ağırlık çalışması haftada 3 gün.
diyetim çok sağlam tuz şeker un vs yok.belirli miktar zeytinyağı hariç yağ yok.ağırlıklı protein.
şuan 72 kiloya kadar düştüm.yağ oranım %15-16 civarı.damarlarım gayet belirgin, göğüsten 1.5cm civarı hariç ölçü kaybım yok fakat abdominalleri hala ortaya çıkaramadım.elimle karnımı aşağıya doğru gerince sayılıyor fakat onun dışında birşey yok.1.5 ayda tıkır tıkır mide olmasını beklemiyordum fakat en azından hatların belli olması gerekmiyormuydu ? benmi aceleci davranıyorum?
yaptığım antremanmı yanlış ?
akşama resim ekleyeceğim.yorum yazanlara şimdiden teşekkür ederim