Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir Street Workout Hayranının Çalışma Günlüğü(Said Sürücü)
-Forumdaşlar, ben street workout hayranıyım ve street workout'un bir yaşam stili olduğunu düşünerek bu stili kendime seçtim.
-Şuan 63kg'ım ve boyum 1,76cm'dir.
-Bu stil (SW)ile yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum ve günlük programımı buraya yazmaya karar verdim.(Belki sizde Street Workout'u kendi stiliniz yaparsınız.)
-Ben antremanlarımı 2gün aralıklarla yaparım ancak bazen doping yemiş(enerji doldugumda ) gibi hissettiğimde o gün antreman günüm olmassada bir antreman yaparım.
-Ben direk antremanıma geçeyim
22.01.2013 Salı : _____________
Antreman saati; 20:03
-40x Standart Push Up(Şınav)
-30x Vertical leg Crunches(Yerde uzanıp, ayakları yukarı dikerek, eller ile ayak altına elliyip, geri inme)
-30x Standart Push Up
-50x Cross Arm Crunch(Yarım mekik olarakda bilinir)
-20x Standart Push Up
-60x Foot 2 Foot Crunch (Yere uzanıp, ayak dirseklerini kırıp, eller ile bir sağ ayaga, bir sol ayaga uzanma)
-15x Standart Push Up
-30x Arm Reaching Crunch (Yarım mekik çekerken, elleri baldırlar üzerinde dirseğe götürüp getirme)
Bu saç modelinin aynısını ben de yapmıştım. Cesaret ister. Sokaktayken bazıları düşman gibi bakıyodu öylelerini takma. Tekrarlarının çok olduğunu gördüm kütle yapmak istiyosan 6-15 tekrar aralığında takıl. Bir barbella veya sırt çantasına koyduğun plakayla olabilir... Ben de calisthenics e meraklıyım. Kilom 94 barfiks rekorum geniş tutuş 9, dips 20, şınav 30. Başarılar dilerim vücudun gayet güzel sadece biraz kilo alman gerekiyo
zamanla beğenilen bir vücuda sahip olabilirsin fakat zayıflıkla olmaz vg ci olarak soğuk bakıyorum bu sw' a.yapılan hareketler hiç kolay değil taktir ederim.
zamanla beğenilen bir vücuda sahip olabilirsin fakat zayıflıkla olmaz vg ci olarak soğuk bakıyorum bu sw' a.yapılan hareketler hiç kolay değil taktir ederim.
Zayıf biri değilim zaten boyuma göre ideal bir kiloya sahibim ancak daha dolgun görünmek için daha fazla kiloya ihtiyaç yok zaten(Elbette çok zayıf olanlar için bişey diyemem). Ben vg ci değilim benim mahsadım Street Workout ve bu spor dalına çok meraklıyım ve yaygınlaşmasını istiyorum insanların aletlere bağlı kalmadanda güzel vücutlar ortaya koyabileceklerini göstermek istiyorum...
şimdilik 5-6tane...Muschle Up ile yeni tanışmış biriyim zaman içerisinde ilerleteceğim ve belki bu günlüğü devam ettirirken videolar filan paylaşırım....
Martta bıraktım spor yapmayı ve tekrar başlamaya niyetlendim
Hayat tarzım olan bir şeyden nasıl vazgeçtim yada nasıl ara verdim bilmiyorum.
Biraz kendimi toparlayıp antrenmanlarımı yazmaya devam edeceğim.
Herkese MERHABALAR tekrardan. 2 Hafta önce başladım antrenmanlara küçük olarak baya gerilemişim.