Bir Sporcu İştah açmak için ne kullanmalıdır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Misvak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben turşu veya turşu suyunu öneririm , yiyemediğim herşeyin üstüne turşu suyu dökerek iştahlanıp yediğimi gözlemledim hatta bu yöntem sayesinde günde 600 gram lor tüketebiliyorum dene istersen birşey kaybetmezsin :)

Ben turşu veya turşu suyunu öneririm , yiyemediğim herşeyin üstüne turşu suyu dökerek iştahlanıp yediğimi gözlemledim hatta bu yöntem sayesinde günde 600 gram lor tüketebiliyorum dene istersen birşey kaybetmezsin :)
Bana en kuvvetli iştah açıcı lazım ilaç türü çünkü benim düzenli olarak iştahım kapalı :)

ilaç felan hiç bulaşma lapa pilav tavuk üstüne 1 kaşık turşu suyu dök bir kaşıktan sonra çılgınca yersin ayrıca soğan'da cok önemli iştah açıcıdır kokusu olması dezavantajı tabi :)

Bir müddet zorlanarak yiyeceksin, belirli bir beslenme programı hazırlayıp yada burada yüzlerce beslenme programı var arkadaşların paylaştığı. Kendine uygun kaloride olan birisini seçip iştahın olmasa da zorlayarak yiyeceksin. Bir süre sonra alışkanlık olur vücudun ister. Onun dışında balık yağı, b12 ve bütün b vitamini türevleri iştah açar.

iştahi kapalı olan kişi ne kullanmalıdır ?
İştah açıcı takviyelerde de bulunan Tiamin(B1 vitamini)'in iştah açıcı etkisi var. Ancak tiamin kalıcı bir çözüm olmayabilir. Eğer amacın iştahını artırmak ve kilo almak ise hoşuna gidebilecek, enerji değeri yüksek, hacmi az besinleri tüketebilirsin. Kuruyemişler, tahin-pekmez, kuru meyveler, sütlü tatlılar gibi. Ya da tükettiğin besinlerin kalorisini artırmaya, hoş bir lezzet oluşturmaya çalışabilirsin. Meyveli yoğurt, muzlu süt yapabilirsin. Daha ileriye taşıyıp meyveler, bal, yulaf vs ile kurabiye veya barlar yapabilirsin

Back
Yukarı