Bir Rehbere İhtiyacım Var

Merhabalar
öncelikle şunu belirteyim forumubeoey kurcaladım ve ona göre kendime bir yol çizdim. .
181 cm boyum var. 23 gün önce zayıflamak üzere salona yazıldım net 100 kg olarak ve 23 günde net 4 kg bugün tekrar tartıldığımda 95.5 kg ı gördüm ama net 4 kg verdim. 2 gün kardiyo 1 dinlenme 2 gün definasyon 1 gün dinlenme şeklinde sürdürüyorum.

Sormak istediğim şeyler var. 1 gün kardiyo 1 gün definasyon şeklinde mi yapmalıyım yoksa bu şekilde iyi mi?

25 dk koşu bandı 12 dk bisiklet 12 dk eliptik mekik vs şeklinde bir programım var. Süreleri min düşünüp +1 2 dk kendimi iyo hissettiğim sürece uzatıyorum. Bu 3 alette ortalama 500 civarı kalori yakıyorum normal midir? Az mıdır? (400 ile başladım bugün 550 yaktım mesela)

Koşu bandında 4 5 dk isindiktan sonra 2.5 dk sprint 30 sn dinlenme şeklinde periyotlar oluşturuyorum. 8.5 ta başlayıp her sprintte 0.5 yükselterek devam ediyorum dinlenme 5te. Yanlış mıdır doğru mudur?

Başlarda 8de uyanıp 2 yumurta beyazi ve lor peyniri yiyip gidiyordum. 10da başlıyorum ama rahatsız ediyordu. Son 1 haftadır sadece kahve içip gidiyorum ve geldiğimde 4 kaşık yulafa küçük bir muz dograyip 200 ml süt ile tüketiyorum. Kendimi daha iyi hissettirdi bu olay ama ac karnına yapilan kardiyoda kastan kayıp durumu varmış okuduğum kadarı ile bunun önüne nasıl gecebilirim?

Son olarak da protein aağırlıklı besleniyorum tavuk ton balığı vs arada köfte salata falan bunun bir zararı olur mu?

Back
Yukarı