3 paket yulaf 500 gramlık lifalif ise günde 100 gramdan 15 gün, bu miktarda tüketim için 1 ayda 6 paket lifalif stoklanabilirben şimdi markete gidiyorum da 3 paket yulaf ezmesi 1 ay kadar yeter sanırım hergün 100 gr yesek bile
peki lor peyniri alcam o ne kadar idare ediyor sizi yatmadan önce de yemeyi düşünüyorumne kadar alsam bilemedim
Loru gece tüketeceksen yağı mesele değil.. Sadece muratbey gibi lorları tavsiye etmem aşırı tuzlu ve yağlı, ve seçilen lor un da 100 graminda en az 15 gram protein olsunçok teşekkürler bir de ben yağ yakmaya çalışıyorum bimdeki kaanlar lordan alsam sıkıntı olur mu , yörsan böreklik pahalı biraz![]()
Kaanlar lor önceden popülerdi baya, sonra kayboldu ortadan.. değerleri iyidir diye tahmin ediyorum..hocam iyi ki varsınız yaama kahvaltıda ve antremandan sonra da tüketmeyi düşünüyorum o zaman sıkıntı olmaz kaanlar alayım ben :d
Yörsandan farkı yok, yörsanda tuz yazmıyor ama biraz tuzlu, muhtemelen o değerde yakındır..KAANLAR BÖREKLİK PEYNİR
500
Besin Değerleri (100Gr. İçin) KALORİ :94KCAL KALSİYUM :864MG PROTEİN :19GR YAĞ :2GR TUZ :5GR
sanırım iyi![]()