bir paket yulaf ne kadar idare ediyor sizi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berke05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
500 gr 1 paket yulaf 60 gr karbonhitrat vardır içinde 7 8 grda protein sen 70 kg olsan kilo basına 3 4 gr karbo almalısın günlük 280 gr karbonhitrat alıyorsun diyelim bunun 100 gr mını yulafdan karsılasan 150 gr mına denk gelir yani bir paket 3-4 gün gider kalanınıda 200 gr makarna ile yapabilirsin 75 gr karbonhitrat var içinde yani günde 3 4 lira cıvarı bir fiyata karbonhitrat ihtiyacını karsılamıs olursun bunun yanında 1litre süt ve 100 gr lor yesen asya yukarı protein ihtiyacınıda karsılamıs olursun

Tüketim miktarına göre değişir, 500 gramlık paket bana 1,5 haftadan fazla yetiyor.. Sabahları tüketiyorum, antrenman günleri 70-80 gram off günler 40-50 gram sabahları..

ben şimdi markete gidiyorum da 3 paket yulaf ezmesi 1 ay kadar yeter sanırım hergün 100 gr yesek bile :)

peki lor peyniri alcam o ne kadar idare ediyor sizi yatmadan önce de yemeyi düşünüyorum :( ne kadar alsam bilemedim

ben şimdi markete gidiyorum da 3 paket yulaf ezmesi 1 ay kadar yeter sanırım hergün 100 gr yesek bile :)

peki lor peyniri alcam o ne kadar idare ediyor sizi yatmadan önce de yemeyi düşünüyorum :( ne kadar alsam bilemedim
3 paket yulaf 500 gramlık lifalif ise günde 100 gramdan 15 gün, bu miktarda tüketim için 1 ayda 6 paket lifalif stoklanabilir :) Ortalama 50 gram olursa günlük 1 ay gider. Lorda da aynı miktarlar..

çok teşekkürler bir de ben yağ yakmaya çalışıyorum bimdeki kaanlar lordan alsam sıkıntı olur mu , yörsan böreklik pahalı biraz :(

çok teşekkürler bir de ben yağ yakmaya çalışıyorum bimdeki kaanlar lordan alsam sıkıntı olur mu , yörsan böreklik pahalı biraz :(
Loru gece tüketeceksen yağı mesele değil.. Sadece muratbey gibi lorları tavsiye etmem aşırı tuzlu ve yağlı, ve seçilen lor un da 100 graminda en az 15 gram protein olsun

hocam iyi ki varsınız ya :) ama kahvaltıda ve antremandan sonra da tüketmeyi düşünüyorum o zaman sıkıntı olmaz kaanlar alayım ben :d

hocam iyi ki varsınız ya :) ama kahvaltıda ve antremandan sonra da tüketmeyi düşünüyorum o zaman sıkıntı olmaz kaanlar alayım ben :d
Kaanlar lor önceden popülerdi baya, sonra kayboldu ortadan.. değerleri iyidir diye tahmin ediyorum..

KAANLAR BÖREKLİK PEYNİR
500
Besin Değerleri (100Gr. İçin) KALORİ :94KCAL KALSİYUM :864MG PROTEİN :19GR YAĞ :2GR TUZ :5GR

sanırım iyi :)

KAANLAR BÖREKLİK PEYNİR
500
Besin Değerleri (100Gr. İçin) KALORİ :94KCAL KALSİYUM :864MG PROTEİN :19GR YAĞ :2GR TUZ :5GR

sanırım iyi :)
Yörsandan farkı yok, yörsanda tuz yazmıyor ama biraz tuzlu, muhtemelen o değerde yakındır..

Back
Yukarı