• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Kickbokscu'nun Vücudu-boks yaş 14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bicepsler'in gelişimi yumruk atmayı etkilermi bek bilmiyorum ama yumrukta önemli olan triceps(arkakol), omuz, trapez kasıdır.:)

Kickbox yaparken sadece bicepslerim vardı triceps 0 omuz 0 trapez 0 yinede çok sağlam vuruyordum.Sen bicepsleri de geliştir.

Son düzenleme:
Kickbox yaparken sadece bicepslerim vardı triceps 0 omuz 0 trapez 0 yinede çok sağlam vuruyordum.Sen bicepsleri de geliştir.

Amacım kas geliştirmek değil zaten.Eğer gelişeceği varsa gelişir.Sadece sağlıklı ve her zaman enerjik zinde bi sporcu olmak istiyorum.Bu benim tüm yaşamımı etkiler.

Tabi kaslı olmakda isterdim ama bu benim icin daha erken diye dusunuyorum.

boy ve kilo orantılı tabi boyun daha da uzayacaktır kardeşim... boks yapıyosun diye biliyordum kickboksa geçtin galiba.... vücut için başka söyleyeceklerim bu yağ oranını korumaya bak ağırlık çalışmana gerek yok... yaptığın sporun yanında bol bol koş artı kondüsyon yükle yaptığın sporda bunun çok yararını görürsün... vücut ağırlığınızla zaten çalışıyorsunuz böyle devam başarılar.

gayet güzel bir vücut

Teşekkür ederim.

boy ve kilo orantılı tabi boyun daha da uzayacaktır kardeşim... boks yapıyosun diye biliyordum kickboksa geçtin galiba.... vücut için başka söyleyeceklerim bu yağ oranını korumaya bak ağırlık çalışmana gerek yok... yaptığın sporun yanında bol bol koş artı kondüsyon yükle yaptığın sporda bunun çok yararını görürsün... vücut ağırlığınızla zaten çalışıyorsunuz böyle devam başarılar.

Boksu çok seviyordum fakat, bulunduğum bölgede boks salonu yok kardeş. O yüzden kickboksa gittim. Kickboks - muai thai 2 tane lisansım var. Kickboksdan ziyade muai thai daha güzel gibi geldi bana. Aynen dediğin şekilde yapıyorum zaten, bu arada bu eski konu yeni konu açmıştım https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/sadece-kuvvet-antrenmani-muai-thai-77147.html .

Before-After ( BokS )

Eklentiler

• 3.jpg
    3.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 410
  • 1.JPG
    1.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 415
  • 2.JPG
    2.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 428
before&afterda boy ve kilondaki değişimleri bi görelim?

5 kg aldım boyu daha ölçmedim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:19 ----------

ne kadar zamandır kick boks yapıyosun acaba ?

Yaklaşık 1 yıl oldu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:21 ----------

ne kadar zamandır kick boks yapıyosun acaba ?

1 yıl olmuştur.

bana kalırsa biraz daha kanat olsa dahada on numara olucakmış ama helal olsun bi kickboxcu olarak süper vücudun var

bana kalırsa biraz daha kanat olsa dahada on numara olucakmış ama helal olsun bi kickboxcu olarak süper vücudun var

Çoğu kişinin, bi türlü çıkmayan kas grubu vardır. Benim de kanatlarım. Ortalama iyi bi barfix çekebilmeme pek çıkmıyor.

tebrik ederim biraz daha kanat çalışırsan çok daha estetik durabilirsin bu arada henüz 14 yaşındasın cok aşırı büyüme bence ileride pişman olabilirsin yinede çok iyi bir vücuda sahip oldugunu söylemeliyim tebrikler

tebrik ederim biraz daha kanat çalışırsan çok daha estetik durabilirsin bu arada henüz 14 yaşındasın cok aşırı büyüme bence ileride pişman olabilirsin yinede çok iyi bir vücuda sahip oldugunu söylemeliyim tebrikler

aşırı büyüme derken tam olarak anlayamadım?

abi bence harika böyle bir vucudun özgüveni pahabiçilemez.kendimden biliyorum.

Neyse kardeşim sorum olacaktı boyda bir artış oldumu ?.3-4 arkadşaımla düzenli yapıyoruz hiçbirimizin boyda bir tık yok artık.sonunda body boyu uzatmıyor diyeceğim bıktık artık...

kas altyapısı var ancak hacim için beslenme ve hacim programı şart

Kuzen yaş 14 olmasına rağmen alt yapıyı oluşturmuşsun.Harika bence :)
Kickboxu bırakma 16 yaşına kadar o sıklıkta devam et.Senede 2-3 kilo alarak :) beslenmeni protein ağırlıklı yap.16 yaşında vücut geliştirme ve kickboxu bir arada götürmeye başlarsın zaten kolay gelsin.

ön kolların biraz ufak onun dışında kuru estetik bi fiziğin var.Beslenmene dikkat et şu anda yaşın 14 ama 20 yi aştıktan sonra mide sıkıntı yaşatıyor insana :) Temiz beslenerek hacimlenirsen güzel vucudun olur.

abi bence harika böyle bir vucudun özgüveni pahabiçilemez.kendimden biliyorum.

Neyse kardeşim sorum olacaktı boyda bir artış oldumu ?.3-4 arkadşaımla düzenli yapıyoruz hiçbirimizin boyda bir tık yok artık.sonunda body boyu uzatmıyor diyeceğim bıktık artık...

Teşekkürler... Boy konusunda hiç bi fikrim yok.

Kardeşim vücudun çok iyi ama trapez ve kanat çalış ;)

Sağolun... Kanat konusunda, yeni resimlerde, düzelttiğimi sanıyorum...

Kimse söylememiş ama karın kası genetiği sağlam, düzenli çalışmayla çok iyi karın kasları elde edebilirsin:D

Teşekkürler...Umarım yeni resimleride görmüşsünüzdür.

kas altyapısı var ancak hacim için beslenme ve hacim programı şart

Teşekkürler. İnanın günde iki öğünden öteye gitmiyor beslenmem çok kötü özellikle okul zamanları çok berbatlaşıyor. Sadece kickboksla koruyorum desem yeridir. Sabah - akşam besleniyorum sadece. Sabahlarıda çay kahvaltısı vb, yani öyle haşlanmış yumurta falan vaktim olmuyor...

Kuzen yaş 14 olmasına rağmen alt yapıyı oluşturmuşsun.Harika bence :)
Kickboxu bırakma 16 yaşına kadar o sıklıkta devam et.Senede 2-3 kilo alarak :) beslenmeni protein ağırlıklı yap.16 yaşında vücut geliştirme ve kickboxu bir arada götürmeye başlarsın zaten kolay gelsin.

Aynen... Öyle bi düşüncem var. Bakalım hayırlısı...

ön kolların biraz ufak onun dışında kuru estetik bi fiziğin var.Beslenmene dikkat et şu anda yaşın 14 ama 20 yi aştıktan sonra mide sıkıntı yaşatıyor insana :) Temiz beslenerek hacimlenirsen güzel vucudun olur.

Sağolun... Abur cubur kesinlikle tüketmem o yönden bayağı avantaj sağladım.

Bu arada, umarım şu before-after resimlerimi görmeyen kalmamıştır...

Eklentiler

• 1111.jpg
    1111.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 435
  • 22222.jpg
    22222.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 385
  • 3333.jpg
    3333.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 400
Back
Yukarı