Bir kaç sorum olacaktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan t1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

t1907

Üye
Merhaba abilerim, öncelikle ben bundan 8 önce tam 92,6 kiloydum okulların açılacağı gün uyku tutmadı 'ne olacak bu halin' diye kendi kendime sorular sormaya başladım, üstüne aynı gece eski sevgilim kilom ve tipimle dalga geçince gecenin 3'ünde kalkıp hayatımı değiştirme kararı aldım ve her gün 20km bisiklet sürmeye başladım ilk 21 günde 8 kilo verdim sanırım burda yanlış yaptım çok çabuk sürede o kadar kilo kaybettim inşallah kaslarımdan gitmemiştir her neyse ondan sonra havalar soğudu ve bisiklete çıkamadım gidip bir salona yazıldım aradan 7 ay geçti şuan kilom 69,4 fakat hala göbeğim var boyum 173 fakat hala yağlanma var ve kötü duruyor bunu nasıl yok edebilirim? salonda ki hoca 65'e düştüğünde hiç yağ kalmaz dedi ama 4 kilo o kadar farkedicek mi? sonuçta 24 kilo verdim ve hala göbekliyim birde kiloluyken omuzlarım 124'dü zayıfladım 116'ya düştü 7 aydır vg yapıyorum genişlemesi gerekmez miydi? ve yağ oranımı nerede ölçtürebilirim hastanelerde ölçüyorlar mı? kafama takılan sorular bunlar cevaplarsanız çok sevinirim

17 EYLÜL 2012
BOY 172
KG 92,6
BEL 94
GÖĞÜS 116
KALÇA 110
SAĞ BİCEPS 38
SOL BİCEPS 37
OMUZ 124

14 NİSAN 2013
BOY 173
KG 69,5
BEL 76
GÖĞÜS 102
KALÇA 96
SAĞ BİCEPS 36
SOL BİCEPS 36
OMUZ 116

pilates gibi vücudu sıkılaştıran sporları yapmayı deneyebilirsin. fark yaratabilir. :)

gobek varsa o gobek agirlik kaldirmayla gitmez agirlikla beraber kardiyo ve kosuda yapmalisin haftanin uc gunu agirlik diger iki gunde bol kardiyo iyi gider sana hocana bir danis iyi bir hocaysa program yapsinsana dogru duzgun

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı