Bir Kızla Çıkarken Ne Yapılır ???

Evet arkadaşlar :D Yaşım 15. Bugün birine çıkma teklifi ettim ve kabul etti. :D 1 hafta sonra kızla buluşucaz fakat kızla buluştuğumda ne yapıcağım hakkında fikrim yok :/. Sizce buluştuğumda ne yapmam gerek ? Tecrübelerinizden yararlanmak isterim..Yorumlarınızı bekliyorum :D:confused::confused:

önce yanında yürü fazla ses etme
sonra yavas tan konusmaya basla karnın acmı falan dıye acsa karnını doyur degılse sahil kenarı yada bı akfeye gotur
elini tutmak istiyorsan kafasından tokasını al aa tokan çok güzelmıs de sonra avucun yukarı bakacak sekılde tokayı ona uzat tokayı almak ıcın elını uzattıgında elını tut ve bırakma
eve atmak ıstıyorsan dun gece bır flım aldım ve ızledım cok duygusaldı ilk defa agladım falan de abazalıga kacma hep duygusallıktan bahset kız flımı merak edıp eve gelmeyı kabul edecektır.
daha ne diyim ? :d

ilk önce kendin gibi ol... ne kendini aşırı kas ne de aşırı rahat ol.
güzel giyin.aşırıya kaçma ama giyisilerin temiz ve ütülü olsun.
mümkünse duşunu al,saçlarını tara.mutlaka ve mutlaka dişlerini fırçala.belki farkında değiliz ama kızlar çaktırmadan dişleri gözetlerler.
sürekli konuşmaya çalışma,laf olsun diye saçma şeyler söyleme. ilk buluşmalarda en fazla yaşanan şey aralardaki sessizliklerdir.boşver.. arada sessiz kalın.hiç bir sakıncası yok.
konuşurken kesinlikle kıza bak,hatta mümkünse gözlerine bak.bu ona değer verdiğin ilgilendiğin anlamına gelir.
-yemek yiyebilirsiniz,güzel bir kafede oturabilirsin ya da bir filme gidebilirsiniz.O yüzden yanında iyi bi miktar para almayı unutma :)
-hep kendinden bahsetme,arada onada sorular sor.
-eve dönüşte samimi bir şekilde vedalaşmanı yap,eve geldiğinde kıza bir mesaj at ''bugün seninle zaman geçirmek çok güzeldi,teşekkür ediyorum'' diye bi mesaj at.Mesaj kısmı çok önemli kızı iyice bağlarsın kendine :D

yenmesi kolay şeyler sipariş et. acayip soslu bir tavuk yemeğini yemeye çalışırken; kestiği parçanın, karşısındaki kızın suratına fırlamasına engel olamayan bir insan tanıyorum :D sorası malum tabi. kısaca, hava olsun diye daha önce yemediğin bir şey yeme :P

arkadaşların verdiği önerilere dikkat etmelisin bence. bende ek olarak sana şunu söylemek istiyorum bu zamana kadar edindiğim tecrübeler arasından. sakın acele etme . hemen herşey olsun diye çabalama. temeli yavaş ama sağlam at. :)

şunu bil yeter: emin ol o da heyecanlıdır, muhtemelen yakın olan kız arkadaşlarıyla, ne giyeceğini nasıl davranacağını konuşuyordur.

bende görüşlerimi yazayım fazla konuşmamaya bak ancak soğuk durma yerinde espri yaparsan bu çok iyi olur ilk buşulmada aşırı samimi davranmak kötü sonuçlanabilir:D heyecanlı olabilirsin sorun değil kızlar pek belli etmeselerde oda heyecanlıdır bunu bilmek seni biraz rahatlatır bu soğuk kış gününde en iyisi güzel bir yerde yemeğe gitmek mümkünse gözlerinin içine bakarak konuşmak çok önemli olduğun gibi görün en iyisi bu kızlar yapmacıklıktan hoşlanmaz önemliside karşındayken rahat kendinden emin görünmeye çalış bu çok çok önemli

bu soğukta yapılcak tek şey sahilde rüzgara doğru yürüyüp muhabbet etmek değil tabikide..:D:D

kızla birlikte cafe gibi bi yere gir karnınız açsa yemek değilse kahve vb. bişeyler içerek muhabbet edin..ilk buluşmada derin konulara girme derslerden vb. ikinizinde ortak olabileceğiniz muhabbetlere gir..2. buluşmada biraz daha rahat olursun muhabbetiniz ilerler zamanla.

Önce tavsiye vermek istedim. Ama sora dedim ki, kaç kere kız arkadaşın oldu da bu çocuğa tavsiyede bulunacaksın ?

başka kızlardan yada aşık olduun eski kızlardan bahsetme sakın, zarflara düşme, cesaret gösterisi yapıp sağa sola artislik yapma zaten bu işler olacaksa ilk anda olur eğer o elektriği alamadıysan telefonunu kapat ve koşarak uzaklaş :)

Özellikle ilk buluşmada kesinlikle kıza kendi hesabını ödemesine izin verme , ilerleyen zamanlarda kafanıza göre takılırsınız :D

senı tanıyan bır abın olarak tavsıyem :

rahat ol

konus ama cok degıl

elı belı bosver ılkten cesarete gerke yok

daha yasınız ufak once bır arkdas olun sonra zmanla sevgılı olursunuz zaten :)

-------------------

ama forumdakı Danny Boy olarak bır yorum yapcaksam eger su sekıld eolurdur :)

elı belı bosver dudaga yapıs :)

ılk randevuda baktın kız soguk bosver baskasında dene

yasın daha ufak tecrube kazanmaya bak

okulda en havalı ve trıpcan kızlarla takıl tecrube puanını arttırır

sevgılı olmak dgeılde daha cok akıl celıp ask yapmaya bak ( seks yazcaktımda uayarı alırım dıye korktum )

Anlıcagın daha bu aystan hayat bos pompala cos felsefesını oturt :)

not : ben Danny Boyu dınledım hep basım beladan hıc kurtulmadı aman dıyım

Ben bugune kadar hiç kızla çıkmadım yaşım 19 bitti 20 e geçtim

dedikleri gibi doğal olunyalancının mumu yatsıya kadar yanar

kız seni doğal halınle sevmezse bırak başlamadan bitsin daha iyi dogal halınle severse ne ala :)

kısaca rahat ol nasılsan öyle ol yoksa olmaz zorlanırsın ilerlemez

Back
Yukarı