Bir Kızla Çıkarken Ne Yapılır ???

İstediğini yap ama azcıkda olsa tecrübem varsa eğer.. ilk buluşmada kızın elini tutup öpersen falan panik atak oluyo kızda :D fazla gitme üstüne

senı tanıyan bır abın olarak tavsıyem :

rahat ol

konus ama cok degıl

elı belı bosver ılkten cesarete gerke yok

daha yasınız ufak once bır arkdas olun sonra zmanla sevgılı olursunuz zaten :)

-------------------

ama forumdakı Danny Boy olarak bır yorum yapcaksam eger su sekıld eolurdur :)

elı belı bosver dudaga yapıs :)

ılk randevuda baktın kız soguk bosver baskasında dene

yasın daha ufak tecrube kazanmaya bak

okulda en havalı ve trıpcan kızlarla takıl tecrube puanını arttırır

sevgılı olmak dgeılde daha cok akıl celıp ask yapmaya bak ( seks yazcaktımda uayarı alırım dıye korktum )

Anlıcagın daha bu aystan hayat bos pompala cos felsefesını oturt :)

not : ben Danny Boyu dınledım hep basım beladan hıc kurtulmadı aman dıyım

kesinlikle katılıyorum.ne yapacaksın aşkı meşki boş işler sen arkdaşın dediği gibi cok akıl celıp ask yapmaya bak.fiziği güzel olsun... nese cinselliğe fazla girmeyim :D Aşk meşk boş işler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:35 ----------

kızı direk eve at :D bizim eve gelsene sana odama gösteriyim yada film aldım çok güzel gibi şeyler de (yalnız evde kimse olmasın ha :D ) sonra eve gidin ilk önce film izleyin sonra gel sana odamı gösteriyim de.odaya girin gerisi malüm :D

Beyler demin kızla konuştum..Cumartesi günü saat 3te Cevahir avm ye gidicez..Fakat bana telefonda bir tane daha kız arkadaşını getireceğini söyledi..:D Şimdi 2 kızla birlikte gidicez..İşim daha zor oldu :/.
Edit: Getireceği kız daha güzel :D

Beyler demin kızla konuştum..Cumartesi günü saat 3te Cevahir avm ye gidicez..Fakat bana telefonda bir tane daha kız arkadaşını getireceğini söyledi..:D Şimdi 2 kızla birlikte gidicez..İşim daha zor oldu :/.
Edit: Getireceği kız daha güzel :D

O zaman kendi kuyusunu kazıyor...

Fikrin değişebilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:07 ----------

Çok masraf etme... sonra kendini enayi hissedersin...

benimki biraz kinayeli bir iletiydi ama doğruluk payı da var. senin yaşın 14 müş o yüzden tavsiye vermeyi doğru bulmuyorum sen de çocuksun karşındaki de çocuk neticede. yaşının gerektirdiği gibi davran gez, toz, sinemaya git fazla kaptırma. ergenliğinin tadını çıkar.

Yaşım 16 sayılır dostum. Yorumlarını dikkate alıp ergenliğimin tadını çıkarıcam merak etme dostum :D:D:D

profilde 14 yazıyor da 16 olsa da farketmez. ergenlik güzeldir. keşke yeniden ergen olabilsem. zaa xd :D
karakaş ın dediği maalesef çok doğru çevremde o kadar örnek var ki. hani bir deney yaparsınız %80 çıkar dersiniz evet böyleymiş. bu mevzuda olay %100.

hatta gidin kadınların kızların forumlarına bakın kız demiş iki kişi var biri bana değer veriyor yardımcı oluyor hep zor zamanlarımda yanımda çok iyi davranıyor diğeri sürekli buluşmalarda ekiyor beni aldatıyor buluşunca tersliyor kafasına göre basıp gidiyor. ben ikinciye aşığım ilkini arkadaş olarak görüyorum ama ikincinin peşindeyim. olay bu. ssss kuralı.

eğer kıza teslim olduğunuzu belli ederseniz, kız derse hmm bu tamam elde var bir, o zaman onu kaybettiniz demektir. kızlar peşinde koştukları elde edemedikleri, elde etmek için çaba sarf ettikleri, kendisine değer vermeyen, peşinde birçok kızın olduğu kişiye aşık olurlar. birini elde ettkileri zaman (ego tatmini onun değeri kalmaz gözlerinde.) kendisini aldatmayacağını bildiği, elinin altında olan kişiler ile de ARKADAŞ olurlar.

çok yakın bir arkadaşım gitti kıza şöyle konuştu ilişki ilerleyince artık resmi olarak sevgililer: (8.ay)
- sen benim için teksin sen olmazsan başkası olmaz benim için.
- dünyanın en güzel kızı gelse ben senden başkasını görmem.
- sen hayatımdan çıkarsan ben yalnız ölürüm.
- tek hayalim seninle evlenmek herşeyim hazır hem manevi hem maddi olarak iş ev araba para. sadece senin evet demen kaldı.
- seni tanıdığımdan beri dünyanınen mutlu insanıyım ve gözüm başkasını görmüyor. rüyamda hep seni ve çocuklarımızı görüyorum.

romantik, saf, temiz bir aşk. karşılık olaran ne gördü? okuyun görün:

tüm bunlara karşın kızımız neler dedi:
önce:
- eee şey kafam çok karışık. bu aralar kafamı toplayamıyorum. (meali: kızın aklını çelen biri var)
- bana biraz zaman ver. (meali: dur bakalım diğer eleman boş mu onu araştırıyorum şimdi, seni de oyalıyorum bu arada bir kenarda bekle bakiim)
- biraz süre tanı ilişkimizi gözden geçiriyorum biraz rahat bırak yalnız kalmak istiyorum (meali: diğer elemanla görüşüyorum senden daha iyi gibi)
- ee şey sen çok iyi birisin (meali: bu lafı duydunuz mu o ilişki bitti demektir en son duyulması gereken laftır)
- ben aslında sana layık değilim, sen çok iyisin daha iyilerine layıksın (meali: sana tekmeyi basacağım bahane bulamadım. aslında bu laf eskilerde kaldı çok demode herkes bu lafın aslında ne olduğunu biliyor az çok ama bu lafı diyen kız herhalde tecrübesiz midir nedir yaşı da 28 di)
- ben seni arkadaş olarak görüyorum (meali: ben başkasına aşığım senle işim olmaz sevgili olarak)

kız tabi arkadaşız falan diyince bizim eleman da anladı mevzuyu dedi başkası var di mi kız da inkar etti haliyle ama sonraki birkaç haftada kızımız yeni sevgilisyleydi. işin acı tarafı bu yeni sevgili ayda bir sevgili değiştiren, ilk haftada yatağa atamıyorsa veya tecrübesi iyi değilse tekmeyi vuran biri. bir kız aşkım canım dediği zaman hemen tekmeyi basan biri. evliliği zaten aklının ucundan bile geçirmiyor. ama saf kızımız işte bu adamın peşinden gidiyor bir süre ama eleman 2 hafta sonra tekmeyi basıyor kız da ağlaya ağlaya dolaşıyor. çünki kızın niyeti evlenmek. ama aşık olduğu kişiyle evlenmek. aşık olduğu kişi de bizim arkadaş değil bu vurkaççı eleman.

bu gerçek olay yüzlerce binlerce kere yaşanmıştır.

Son düzenleme:
deathlifter söylediklerine %100 katılıyorum. biraz kaba bir tabir olacak ama bu güne kadar hangi kıza köpek muamelesi yaptıysam deli gibi aşık oldu. ben tekmeyi bastıktan sonra bile günlerce yalvardılar. kime hayatımı adadım, bir dediğini iki etmedim, çok ama çok değer verdim sonuçta kahpeliğe maruz kaldım. senin yukarıda anlattığın örneğe benzer şeyler yaşadım. ondan artık herzaman 4-S kuralını uyguluyorum. kafam rahat. :)

karakaş ın dediği maalesef çok doğru çevremde o kadar örnek var ki. hani bir deney yaparsınız %80 çıkar dersiniz evet böyleymiş. bu mevzuda olay %100.

hatta gidin kadınların kızların forumlarına bakın kız demiş iki kişi var biri bana değer veriyor yardımcı oluyor hep zor zamanlarımda yanımda çok iyi davranıyor diğeri sürekli buluşmalarda ekiyor beni aldatıyor buluşunca tersliyor kafasına göre basıp gidiyor. ben ikinciye aşığım ilkini arkadaş olarak görüyorum ama ikincinin peşindeyim. olay bu. ssss kuralı.

eğer kıza teslim olduğunuzu belli ederseniz, kız derse hmm bu tamam elde var bir, o zaman onu kaybettiniz demektir. kızlar peşinde koştukları elde edemedikleri, elde etmek için çaba sarf ettikleri, kendisine değer vermeyen, peşinde birçok kızın olduğu kişiye aşık olurlar. birini elde ettkileri zaman (ego tatmini onun değeri kalmaz gözlerinde.) kendisini aldatmayacağını bildiği, elinin altında olan kişiler ile de ARKADAŞ olurlar.

çok yakın bir arkadaşım gitti kıza şöyle konuştu ilişki ilerleyince artık resmi olarak sevgililer: (8.ay)
- sen benim için teksin sen olmazsan başkası olmaz benim için.
- dünyanın en güzel kızı gelse ben senden başkasını görmem.
- sen hayatımdan çıkarsan ben yalnız ölürüm.
- tek hayalim seninle evlenmek herşeyim hazır hem manevi hem maddi olarak iş ev araba para. sadece senin evet demen kaldı.
- seni tanıdığımdan beri dünyanınen mutlu insanıyım ve gözüm başkasını görmüyor. rüyamda hep seni ve çocuklarımızı görüyorum.

romantik, saf, temiz bir aşk. karşılık olaran ne gördü? okuyun görün:

tüm bunlara karşın kızımız neler dedi:
önce:
- eee şey kafam çok karışık. bu aralar kafamı toplayamıyorum. (meali: kızın aklını çelen biri var)
- bana biraz zaman ver. (meali: dur bakalım diğer eleman boş mu onu araştırıyorum şimdi, seni de oyalıyorum bu arada bir kenarda bekle bakiim)
- biraz süre tanı ilişkimizi gözden geçiriyorum biraz rahat bırak yalnız kalmak istiyorum (meali: diğer elemanla görüşüyorum senden daha iyi gibi)
- ee şey sen çok iyi birisin (meali: bu lafı duydunuz mu o ilişki bitti demektir en son duyulması gereken laftır)
- ben aslında sana layık değilim, sen çok iyisin daha iyilerine layıksın (meali: sana tekmeyi basacağım bahane bulamadım. aslında bu laf eskilerde kaldı çok demode herkes bu lafın aslında ne olduğunu biliyor az çok ama bu lafı diyen kız herhalde tecrübesiz midir nedir yaşı da 28 di)
- ben seni arkadaş olarak görüyorum (meali: ben başkasına aşığım senle işim olmaz sevgili olarak)

kız tabi arkadaşız falan diyince bizim eleman da anladı mevzuyu dedi başkası var di mi kız da inkar etti haliyle ama sonraki birkaç haftada kızımız yeni sevgilisyleydi. işin acı tarafı bu yeni sevgili ayda bir sevgili değiştiren, ilk haftada yatağa atamıyorsa veya tecrübesi iyi değilse tekmeyi vuran biri. bir kız aşkım canım dediği zaman hemen tekmeyi basan biri. evliliği zaten aklının ucundan bile geçirmiyor. ama saf kızımız işte bu adamın peşinden gidiyor bir süre ama eleman 2 hafta sonra tekmeyi basıyor kız da ağlaya ağlaya dolaşıyor. çünki kızın niyeti evlenmek. ama aşık olduğu kişiyle evlenmek. aşık olduğu kişi de bizim arkadaş değil bu vurkaççı eleman.

bu gerçek olay yüzlerce binlerce kere yaşanmıştır.

Yaşanan olaylar anca böyle güzel anlatılırdı :) Kızlara sorsanız tipi önemli değil beni sevsin başkasına bakmasın benim olsun yeter derler bu sadece lafta kalan kısmı işin gerçek kısmı ise çok ayrı bi olay.Başımdan geçenler sayesinde aklım başıma geldi.Durumu 2 kelimeyle özetliyim.SEVERSEN KAYBEDERSİN.

Beyler son gelişmeleri size aktarayım :D . Şimdi ben bu kız yerine onun arkadaşıyla çıkmaya karar verdim :D. Kız ondan çok daha güzel ve fiziğide mükemmel ;) :D 11 şubatta buluşucaz.. Yani doğum günümde :D. Sinemaya gidicez birlikte :D Bütün önerilerinizi tek tek not edip uygulicam saolun varolun :D. Ayrıca Danny_Boy ve Furko2424 nickli arkadaşlarımızın felsefesini dikkate kesinlikle alıcamm :D

Karakaş ve deathlifter değindi konu çok doğru nedense böyle kötü davranmak gerek daha çıktığım bir kız olmadı olursa ona çok kötü davranıcam ne kaybederimki

nedne kıza yalandan sen dünyanın en güzelisin söyliyimki niye adriana lima ve benzerleri varken kıza sen dünya güzelisin sensin ölürüm yalanlarına yatimki gerçek neyse o olmalı

zaten bir süre sonra sevgi bitiyor bu laflarında önemi kalmıyor en başından net olmak gerek ben böyle düşünüyorum

ben bir kız olsam bana bu kadar yalandan canım cicim böceğim laflarından bıkardım tartışmak daha eğlenceli bence

bizim orta okulda kızlarla alay eden tipler vardı hepsi sonra o kızlarla çıktılar bizim gibi saflar kaldı ortada :(

Ohh içimdekileri döktüm rahatladım biraz.

Son düzenleme:
Back
Yukarı