Pısırıkkatil
Üye
Arkadaşlar.kizin bir arkadaşı var erkek(sevgilisi degil)
Sordum kizi karakterini fln dedi 99 lu erkekler ile burda çok olay yaşadı fln dedi.kiz seni uzer dedi.ickisi sigarasi var dedi.o olgunluk yok dedi.bu konusmayi arkadaşıma anlattim knk kan cikartirsin dedi her gece kizi toplarsin fln dedi.sansima icine edeyim bir kizdan hoslan o da boyle ciksin.[DOUBLEPOST=1540476193][/DOUBLEPOST]
Sordum kizi karakterini fln dedi 99 lu erkekler ile burda çok olay yaşadı fln dedi.kiz seni uzer dedi.ickisi sigarasi var dedi.o olgunluk yok dedi.bu konusmayi arkadaşıma anlattim knk kan cikartirsin dedi her gece kizi toplarsin fln dedi.sansima icine edeyim bir kizdan hoslan o da boyle ciksin.[DOUBLEPOST=1540476193][/DOUBLEPOST]
Ama bu seni uzer lafını o cocuga iyice soracagimArkadaşlar.kizin bir arkadaşı var erkek(sevgilisi degil)
Sordum kizi karakterini fln dedi 99 lu erkekler ile burda çok olay yaşadı fln dedi.kiz seni uzer dedi.ickisi sigarasi var dedi.o olgunluk yok dedi.bu konusmayi arkadaşıma anlattim knk kan cikartirsin dedi her gece kizi toplarsin fln dedi.sansima icine edeyim bir kizdan hoslan o da boyle ciksin.