Bir kıza bağlanmamak

peki güzel değilmişim öyle olsun buna sen karar ver bugün bakalım :) ama başına güzellikle alakalı çok dert alacaksın ya çocuğun çirkin olacak yada aşık olduğun kız bak tekrar söylüyorum yıllar sonra bunu hatırlarsın belki hayatta başarılar :)
bana başarılar ama sen bu kafayla zor başarılı olursun gibime geliyor :) şimdi burada dediklerinle benim hayatımla olan ilişkisini açıkla bakayım. burada bi laf ettim ya hayatım değişecek. bırakın artık şu hurafelere inanmayı.
merak ettim özelden bir fotonu atabilirmisin retricalı da olur farketmez sana güzel misin değil misin söyleyim :D ciddiyim. ayrıca şu umursamaz tavırlarınızı bırakın çok yapmacık duruyosunuz.

öncelikle kız güzelde olsa aşık olunsa bile kuru kuruya bağlanılmaz çünkü aşık olmuşsanız zaten uzun süreli ilişki yada evlilik düşünüyorsunuz demektir uzun vadede güzellik çok önemli değil kişilik karakter önemli bu işler sadece güzellikle olsaydı her çift mutlu olurdu kişinin kime aşık olacağı yuva kuracağı belli olmaya bilir herkesin doğrusu güzellik tanımı değişiktir büyük konuşmamak lazım ve hayatta hiçbir şeyin tam bağımlısı olmayın herşeyin bir gün biteceği ihtimali aklınızın bir köşesinde dursun hiç kimse insanın kendisinden önemli değildir çirkin bir kız eğer kendine bakmayıp çirkin erkekleri aşağılıyorsa zaten öyle birine bırak aşık olmayı selam bile verilmez birde bir kızı yada erkeği aşırı argo cümle ile eleştirilmez kimse kendi tipini kendi belirlemiyor tabi karşı taraf haddini aşmadığı sürece zaten yakışıklı yada güzel kendini geliştirmiş bir insan başkalarına durduk yere ağır ifadeler kurmaz

bana başarılar ama sen bu kafayla zor başarılı olursun gibime geliyor :) şimdi burada dediklerinle benim hayatımla olan ilişkisini açıkla bakayım. burada bi laf ettim ya hayatım değişecek. bırakın artık şu hurafelere inanmayı.
merak ettim özelden bir fotonu atabilirmisin retricalı da olur farketmez sana güzel misin değil misin söyleyim :D ciddiyim. ayrıca şu umursamaz tavırlarınızı bırakın çok yapmacık duruyosunuz.
Hayat bi kocakarı gibi, edilen her büyük lafı insanın ağzına tıkar, kınadıklarını da üzerinde tatbik etmeden yakanı bırakmaz.

Hayat bi kocakarı gibi, edilen her büyük lafı insanın ağzına tıkar, kınadıklarını da üzerinde tatbik etmeden yakanı bırakmaz.
sende buna inanırsın işte. ettiğin lafın başına gelme ihtimalini bana açıkla bakayım nası olucakmış buyur bekliyorum. burada bi laf ettim bugün ölmeyeceğim kesinlikle. ölebilme ihtimalim bu lafı ettikten sonra nası değişiyor açıkla.

sende buna inanırsın işte. ettiğin lafın başına gelme ihtimalini bana açıkla bakayım nası olucakmış buyur bekliyorum. burada bi laf ettim bugün ölmeyeceğim kesinlikle. ölebilme ihtimalim bu lafı ettikten sonra nası değişiyor açıkla.
anlayana anlatırım anlamayana anlatmam çünkü haketmiyordur o yüzden açıklamaya gerek yok sana bunu..yaşayıp görmen lazım.ölmekten bahsediyorsun demek ki bilinçaltında aslında buna inanıyorsun ama işine gelmiyor ve korkuyorsun. çünkü insanları eleştirmek küçük görmek seni kendince yüceltiyor daha doğrusu sen öyle sanıyorsun.

anlayana anlatırım anlamayana anlatmam çünkü haketmiyordur o yüzden açıklamaya gerek yok sana bunu..yaşayıp görmen lazım.ölmekten bahsediyorsun demek ki bilinçaltında aslında buna inanıyorsun ama işine gelmiyor ve korkuyorsun. çünkü insanları eleştirmek küçük görmek seni kendince yüceltiyor daha doğrusu sen öyle sanıyorsun.
oha cidden oha. sizin sorunlarınız var ciddiyim bu konuda. sadece örnek verdim atıyorum bu gün ölmeyeceğim diye laf ettim diye. cidden şaşırdım. gidin bi doktora :)

oha cidden oha. sizin sorunlarınız var ciddiyim bu konuda. sadece örnek verdim atıyorum bu gün ölmeyeceğim diye laf ettim diye. cidden şaşırdım. gidin bi doktora :)
ben çok gittim doktora zaten yıllarım akıl hastanesinde geçti bak çok ciddiyim.annem manik depresifti.doktorlarla falan çok görüştüm bu sayede baya bir şey öğrendim insan psikolojisi ile ilgili bana güven :)

günlük hayattaki başarısızlıklar zorluklar stresler gelecek kaygısı asosyalik bazı insanları bu duruma sokuyor bir foruma üye olup ona buna sataşıp küçük görüp kendilerini güya rahatlatmaya çalışıyorlar internet çağındayız böyle insanlara alışmak gerekir ha herkesin derdi vardır kimsenin 24 saati güllük gülistanlık geçmiyor ama bu durum başkalarını aşağılama hakkı bize vermez

sizi küçük gördüğüm veya kendimi büyük gördüğüm yok. dedikleriniz çok saçma ondan bahsediorum. bakın diorum ki bugün kesinlikle ölmeyeceğim. şimdi bu lafı ettim diye bugün olme oranım nasıl değişiyor bana bunu açıklayın hadi bekliyorum çok bilmişler sizi. ulan adam gibi birşey dedim açıklayın dedim hala sizi küçük gördüğümü söylüyosunuz.[DOUBLEPOST=1422189246][/DOUBLEPOST]
ben çok gittim doktora zaten yıllarım akıl hastanesinde geçti bak çok ciddiyim.annem manik depresifti.doktorlarla falan çok görüştüm bu sayede baya bir şey öğrendim insan psikolojisi ile ilgili bana güven :)
tahmin etmiştim zaten. herkes senin gibi mi bunu öğrenememişsin. sen sadece kendi bedeninde gördüklerinde başkalarını eleştiriyosun ama bu dünyada milyarlarca insan var ve hepsi dünyaya farklı açılardan bakıyor. herkes farklı. zaten birşeylerden bilsen tutupta yok psikolojiyle ilgili bana güven şöyle böyle demzdin.

günlük hayattaki başarısızlıklar zorluklar stresler gelecek kaygısı asosyalik bazı insanları bu duruma sokuyor bir foruma üye olup ona buna sataşıp küçük görüp kendilerini güya rahatlatmaya çalışıyorlar internet çağındayız böyle insanlara alışmak gerekir ha herkesin derdi vardır kimsenin 24 saati güllük gülistanlık geçmiyor ama bu durum başkalarını aşağılama hakkı bize vermez
hata bende tutamayıp kendimi yazıyorum buraya bana mı kaldı insanlara doğruyu göstermek.herkes nasıl biliyorsa öyle yaşasın işte sen ne konuşuyorsun değil mi?

hahah :) bakın ben kimseyi kendimde aşağıda görmem. kendimi yüceltmem herkeste ego var biraz bende de var tamam. sizi küçük gördügum falan yok bunu sokun bi kere kafalarınıza. size sordugum soruya hala cevap bulamadım nedense. nedenini soyliyim acıklayamıyonuzki :) sıkışıp kalınca da böyle konuşursunuz işte. laf bulamadınız ya hemen aman boşver tavırları falan :) açıklasana o insan psikolojisinden çok anlayan sen bugün ölmeyeceğim dediğimde ölme oranım nasıl yükseliyor ? hadi buyur bakalım açıkla.

hata bende tutamayıp kendimi yazıyorum buraya bana mı kaldı insanlara doğruyu göstermek.herkes nasıl biliyorsa öyle yaşasın işte sen ne konuşuyorsun değil mi?
ben pek önemsemem böyle insanlarıda ama ciddiyim o kadar saçmalıyorlar ki yazmamak elde değil yahu ben diyorum ki büyük konuşma arkadaş yarın öbür gün biri çıkar karşına çirkindir ama ruhu güzeldir birde bakmıştırsın evlenmişindir yada şu işi kesinlikle yapmam dersin gün olur o işi yapmak zorunda kalırsın o tutmuş lafı alıp başka yere çekmiş yok bugün ölmeyeceğini yazmış bu durum ölme ihtimalini ne kadar yükseltirmiş biz onumu dedik çok bilmiş değilim senin gibide ama şunu bil hayat dediğin akıntı gibidir seni nereye sürükleyeceğini bilemezsin

ben pek önemsemem böyle insanlarıda ama ciddiyim o kadar saçmalıyorlar ki yazmamak elde değil yahu ben diyorum ki büyük konuşma arkadaş yarın öbür gün biri çıkar karşına çirkindir ama ruhu güzeldir birde bakmıştırsın evlenmişindir yada şu işi kesinlikle yapmam dersin gün olur o işi yapmak zorunda kalırsın o tutmuş lafı alıp başka yere çekmiş yok bugün ölmeyeceğini yazmış bu durum ölme ihtimalini ne kadar yükseltirmiş biz onumu dedik çok bilmiş değilim senin gibide ama şunu bil hayat dediğin akıntı gibidir seni nereye sürükleyeceğini bilemezsin
hahah laflara bak arkadaşım ya burada herkes mi psikolog :) ya örnek bunlar örnek. yani dedim ki ben güzel olmayan biriyle evlenmem. şimdi tutupta güzel olmayan biriyle evlenme oranım nasıl artıyor ? derin aker bana böyle demedi mi? ilerde güzel olmayan birine aşık olacaksın demedi deme demedi mi :) demekki böyle dediğim için güzel biriyle evlenme olasılığım artmış nasıl arttıysa :) bi cevap vermeden konuyu oku önce bana hayat hakkında masal anlatma çok bilmiş seni. hayat akıntıymış sürüklermiş bilmem ne sanki biz bunlardan bahsettik ya.

konuya gelirsek benim demek istediğim ben güzel olmayan biriyle evlenmem. mesela derin_aker bana resimleri gösterdi pek güzel değil bana göre ama çirkinde değil şimdi ben buna aşık olabilirim :) benim demek istediğim kıçıma benzeyen kızlara gidip aşık olmayın sonra pişman olursunuz. ileriyide düşünün biraz. aşk dediğin bir takıntı başka birşey değil. o takıntın geçince elinde o çirkin kadın kalıcak.

Ya bu işi yapın ya da karı kızla vakit geçirin. Karıya kıza bağlanırsan vücut geliştirme ile ilgilenemezsin. Bırak onlar seninle ilgilensin. Arkadaş olarak takıl. Sevgili olarak takılacaksanda keyfine bak, ama bağlanma. Zamanı gelince münasip birini bulup evlenirsin.

hahah laflara bak arkadaşım ya burada herkes mi psikolog :) ya örnek bunlar örnek. yani dedim ki ben güzel olmayan biriyle evlenmem. şimdi tutupta güzel olmayan biriyle evlenme oranım nasıl artıyor ? derin aker bana böyle demedi mi? ilerde güzel olmayan birine aşık olacaksın demedi deme demedi mi :) demekki böyle dediğim için güzel biriyle evlenme olasılığım artmış nasıl arttıysa :) bi cevap vermeden konuyu oku önce bana hayat hakkında masal anlatma çok bilmiş seni. hayat akıntıymış sürüklermiş bilmem ne sanki biz bunlardan bahsettik ya.

konuya gelirsek benim demek istediğim ben güzel olmayan biriyle evlenmem. mesela derin_aker bana resimleri gösterdi pek güzel değil bana göre ama çirkinde değil şimdi ben buna aşık olabilirim :) benim demek istediğim kıçıma benzeyen kızlara gidip aşık olmayın sonra pişman olursunuz. ileriyide düşünün biraz. aşk dediğin bir takıntı başka birşey değil. o takıntın geçince elinde o çirkin kadın kalıcak.
cevap veremeyince laf yetiştiyorsun öncelikle aşka ben inanmam aşk filmlerini şarkıları severim sadece ancak ciddi ilişkilerde güzellik çok önemli değil kız güzel olur huyu berbat olur tabi bunları biliyorsunda senin amacın ortalığı karıştırmak olduğu için diğer mesajlarında belli oluyor bu konuyu farklı yerlere çekiyorsun ayrıca çirkin kızlar için bir tarafıma benziyor ben kesinlikle birlikte olmam dersen buradan seninde yakışıklı bir adam olmadığın anlamı çıkar tıpkı çirkin kızların ayy ben çirkin kişiyle birlikte olmam demesi gibi merak etme bu konuda bir şey bildiğin yok demiyorum çünkü 10 yaşında çocuk bile bilir ileriye dönük düşününce güzelliğin sadece yeterli olmadığını sana tavsiyem günlük hayatında ne sorunun varsa onu düzelt kendine hedef bellirle bir sanat dalıyla uğraşmandır bunlar insanı rahatlatır

cevap veremeyince laf yetiştiyorsun öncelikle aşka ben inanmam aşk filmlerini şarkıları severim sadece ancak ciddi ilişkilerde güzellik çok önemli değil kız güzel olur huyu berbat olur tabi bunları biliyorsunda senin amacın ortalığı karıştırmak olduğu için diğer mesajlarında belli oluyor bu konuyu farklı yerlere çekiyorsun ayrıca çirkin kızlar için bir tarafıma benziyor ben kesinlikle birlikte olmam dersen buradan seninde yakışıklı bir adam olmadığın anlamı çıkar tıpkı çirkin kızların ayy ben çirkin kişiyle birlikte olmam demesi gibi merak etme bu konuda bir şey bildiğin yok demiyorum çünkü 10 yaşında çocuk bile bilir ileriye dönük düşününce güzelliğin sadece yeterli olmadığını sana tavsiyem günlük hayatımda ne sorunun varsa onu düzelt kendine hedef bellirle bir sanat dalıyla uğraşmandır bunlar insanı rahatlatır
oha ya. cidden oha adamım. ben ortalamanın üstündeyim ama yakışıklı değilim o kadar bunu herkes söyler emin ol yalan fln söylemiyorum. ama laflarınız o kadar çocukça ki :) hala soruma cevap alamadım :) aşka fln inanmazmış yürüüüü :) farklı olmaya çalışan çok bilmiş seni. adama bak çirkin kızlarla birlikte olmam deyince benim yakışıklı olmadığım sonucu çıkarttı ya la :D brad pitt gibi olsan sen çirkin kadınla birlikte olur musun sorusuna ne cevap verirsin ?
ciddiyim ikinizinde ciddi sorunları var. zaten biri kendisi söyledi akıl hastanesinde yatmış kim bilir seninde ne sıkıntıların var :) şu konuşma şekillerine bak ya :) zaten ikinizde belli mutsuzsunuz yazış şeklinizden belli bu. bide gelmiş bana öğüt vermiş. sen önce kendini geliştir biraz. neden üzgünsün mutsuzsun onları düşün :)

oha ya. cidden oha adamım. ben ortalamanın üstündeyim ama yakışıklı değilim o kadar bunu herkes söyler emin ol yalan fln söylemiyorum. ama laflarınız o kadar çocukça ki :) hala soruma cevap alamadım :) aşka fln inanmazmış yürüüüü :) farklı olmaya çalışan çok bilmiş seni. adama bak çirkin kızlarla birlikte olmam deyince benim yakışıklı olmadığım sonucu çıkarttı ya la :D brad pitt gibi olsan sen çirkin kadınla birlikte olur musun sorusuna ne cevap verirsin ?
ciddiyim ikinizinde ciddi sorunları var. zaten biri kendisi söyledi akıl hastanesinde yatmış kim bilir seninde ne sıkıntıların var :) şu konuşma şekillerine bak ya :) zaten ikinizde belli mutsuzsunuz yazış şeklinizden belli bu. bide gelmiş bana öğüt vermiş. sen önce kendini geliştir biraz. neden üzgünsün mutsuzsun onları düşün :)
yakışıklı olmadığın belliydi zaten brad pitt gibi olsam çirkin kızlarla çıkarmıydım bunun için net bir şey yazamam çirkin derken benim güzel bulduğumu sen güzel bulmayabilirsin misal angelina jolie bence güzel değil ama başkaları güzel bulur ama brad pitt gibi olsam gücümden yakışıklılığımdan emin olduğumdan beni aşağılayan biri olmadığı sürece çirkin bir kıza argo cümle kurmazdım yanıma yakışır bir kızla birlikte olurdum ama kişiliği karakteride önemli olurdu çünkü 20 yıl sonra güzellik pek kalmaz ayrıca aşırı mutlu değilim herkesin içinde bir derdi vardır zaten maddi manevi yönden süper olsakta yukarıda dediğimi yine yazıyorum merak etme ben sorunlarımı buraya gelip atarlı ergenler gibi sağa sola sataşarak halletmem neyse sana hayatında başarılar zaten böyle devam edersen kısa bir süre sonra engellenirsin hadi güle güle

yakışıklı olmadığın belliydi zaten brad pitt gibi olsam çirkin kızlarla çıkarmıydım bunun için net bir şey yazamam çirkin derken benim güzel bulduğumu sen güzel bulmayabilirsin misal angelina jolie bence güzel değil ama başkaları güzel bulur ama brad pitt gibi olsam gücümden yakışıklılığımdan emin olduğumdan beni aşağılayan biri olmadığı sürece çirkin bir kıza argo cümle kurmazdım yanıma yakışır bir kızla birlikte olurdum ama kişiliği karakteride önemli olurdu çünkü 20 yıl sonra güzellik pek kalmaz ayrıca aşırı mutlu değilim herkesin içinde bir derdi vardır zaten maddi manevi yönden süper olsakta yukarıda dediğimi yine yazıyorum merak etme ben sorunlarımı buraya gelip atarlı ergenler gibi sağa sola sataşarak halletmem neyse sana hayatında başarılar zaten böyle devam edersen kısa bir süre sonra engellenirsin hadi güle güle
ahahah :) ya arkadaşım inan şu yazış stiline kıl oldum ya :) bu ne mutsuzluktur bu ne iticiliktir yahu :) bak sana üstte yakışıklı-tipsiz kategorisinde nerede olduğumu söyledim gitmiş bana yakışıklı değilsin demiş. bi insan bu kadar mı lafları ordan alır oraya çeker yahu :) ben kendimi beğeniyorum şahsen hani daha iyi olsaydı tabi güzel olurdu ortalamanın üzerinde bir tipim var ama yakışıklıyım karizmatiğim fln dersem bu biraz abartıya kaçar. yani kimi yanımda görsen bununla mı çıkıyor demezsin emin ol :) yani bunu da şu yüzden söylüyorum benim burada yazdıklarım benimle alakası yok. diyorum ki derin_akeri güzel bulmadım ama çirkinde bulmadım ama ona aşık olabilirim. demek istediğim kıçıma benzeyenlere gidip aşık olmayın. hadi ona buna tipsizsin çirkinsin fln desem böyle düşünsen neyse diycem de yani şu ettiğim laflara hala bunu diyosan nediyim sana. gerçi şaşırmıyorum. belkide sen tipsizin tekisin de bu konuya çok odaklanmışsın :) zaten mutsuzun tekisin muhtemelende tipsizsindir :)

bana sorarsan ne yakışıklıyım nede tipsizim şimdi tarık akan kıvanç tatlıtuğ dururken kendime yakışıklı dersem olmaz vücudumuda çok iyi bulmam mütevazlikten demiyorum bunu bayanlardan duyduğum değişiyor kimi karizmatik der kimi giderin var der yüz olarak ama vücudumu çok beğenen olur kendime bakarım elimden geldiğince benim sınırlamam yok kızlar konusun ırkı dili dini ne olursa olsun sevmişsem birlikte olurum ancak spor yapmalı ve kendini geliştirmeli nedenide ben body building düşkünüyüm bu yüzden kız spor yapmadığında sorunlar kıskançlıklar çıkıyor şu var bu arada senin kendini ortalamanın üstü yakışıklı bulman önemli değil bayanlar nasıl buluyor bu önemli ee kendin demişsin zaten yakışıklı olmadığını niçin kızıyorsun daha burada bana bunca yazıyı yazdırdın ya helal olsun sana öyle bir yazıyor ki sanki ben kendimi övmüşüm gibi ben sadece uslubunu değiştir diyorum sert konuşmak seni ne güçlü yapar nede haklı neyse işin suyu çıktı tamam sen kralsın yakışıklısın kaslısın kızlar sana hayran hadi uzatmayalım daha fazla iyi günler sana herşey gönlünce olsun

bana sorarsan ne yakışıklıyım nede tipsizim şimdi tarık akan kıvanç tatlıtuğ dururken kendime yakışıklı dersem olmaz vücudumuda çok iyi bulmam mütevazlikten demiyorum bunu bayanlardan duyduğum değişiyor kimi karizmatik der kimi giderin var der yüz olarak ama vücudumu çok beğenen olur kendime bakarım elimden geldiğince benim sınırlamam yok kızlar konusun ırkı dili dini ne olursa olsun sevmişsem birlikte olurum ancak spor yapmalı ve kendini geliştirmeli nedenide ben body building düşkünüyüm bu yüzden kız spor yapmadığında sorunlar kıskançlıklar çıkıyor şu var bu arada senin kendini ortalamanın üstü yakışıklı bulman önemli değil bayanlar nasıl buluyor bu önemli ee kendin demişsin zaten yakışıklı olmadığını niçin kızıyorsun daha burada bana bunca yazıyı yazdırdın ya helal olsun sana öyle bir yazıyor ki sanki ben kendimi övmüşüm gibi ben sadece uslubunu değiştir diyorum sert konuşmak seni ne güçlü yapar nede haklı neyse işin suyu çıktı tamam sen kralsın yakışıklısın kaslısın kızlar sana hayran hadi uzatmayalım daha fazla iyi günler sana herşey gönlünce olsun
hahah :) bu kadar uzatma lafı kısa yaz zaten dediklerin bi iki cümleyle de bitirilebilir. zaten ben bayanlardan gördüğüm tepkilerle ve erkek arkadaşlarımdan gördüğüm tepkileri fln da içine katarak dedim ortalamanın üzerindeyim diye. yani bana kimse tipsiz fln diyemez. sana tekrar diyorum bununla alakası yok bu dediklerimin anla şunu. vücudumda fit omuzlarım 123 bel 77 fln. ne uzattın ya inan konuyu uzatan sensin :)

bak ne diyorum ben tekrar söylüyorum. bu akıl hastanesinde yatan kızı güzel bulmadım ama çirkinde bulmadım. yani aşık olabilirim. dediğim kıçıma benzeyenlere aşık olmayın tamam? anladın mı ? bastı mı kafan ? depresifsindir sen şimdi beyninden verim alman düşüyor tabi . aşağılamıorum kesinlikle yanlış anlama bunları bil yani :) git bi doktora arkadaşım senin ciddi problemlerin var :) mutsuzluğunu da at bi doğaya çık kuşlar böcekler fln haftada 1 yap en azından bunu. mutsuzun teki gelmiş hayat dersi veriyor bana ya :)

Back
Yukarı