"sevmek" sana küçüklüğünden itibaren aşılanan bir aldatmaca sadece. bütün kızlar numara yapar, en büyük silahları da aşk ve masumiyet kavramları.Dediğin yöntem bende pek işe yaramaz eğer gerçekten o kızı seviyorsam diğerinin bir önemi yok . Bağlanırsam neden üzüleceğimede bağlı ayrılıcağı belliyse çıkmam zaten ama benimle olucaksa onunla olup üzüliyim fark etmez insan sevince gülmüş ağlamış fark edermi .
Üzülme ihtimalin kızın toyluğu veya karakterinin sana zıt olması ile alakalı ise batacak gemiye çıkmanın bir manası yok, lakin bu üzülme ihtimali kız değil de başka faktörlerden kaynaklanıyor diyelim, o zaman sonuna kadar gideceksen, yedekle medekle olmaz bu iş, konu tablet bataryası değil.Oldu ki bir kız çıktı karşınıza ama biliyosunuz ki bağlanırsanız üzüleceksiniz.Ne yapıyorsunuz bu durumda ?
Ben şahsen herzaman bir yedek bulundurmaya çalışırım.Baktım bağlanıyorum, bir başkasıyla konusurum unutmak için.
"sevmek" sana küçüklüğünden itibaren aşılanan bir aldatmaca sadece. bütün kızlar numara yapar, en büyük silahları da aşk ve masumiyet kavramları.
erkek neslini yetiştiren de bir dişi olduğundan kendimizi dişilere karşı savunacak mekanizmamız olmuyor sonuçta da kadının kölesi olan hizmetkar erkek profili çıkıyor işte ortaya, dört bir yandan da (çevre, internet, televizyon, kitap...) olması gerekenin bu olduğu durmaksızın aşılanıyor. kaçan kız kovalayan erkek, kendini paralayan çöllere düşen dağları delen aşkı uğruna bilmemne yapan erkek, etrafınıza bir bakın şarkılardan televizyondaki diziden filmden gördüğünüz budur hep
çok basit ve ilkel fakat hala geçerli olan ve hep geçerli olacak bir kuralı söyleyeyim. dişi doğası gereği soyunu devam ettirme güdüsüyle bir erkekle çiftleşecektir fakat bu çiftleşme hakkını en iyi şekilde kullanmak ister bu kendi isteğiyle olmaz bilinçaltına kodlanmıştır zaten, mümkün olan en sağlıklı güçlü yavruları doğurup neslinin hayatta kalma şansını artırmak asıl amacıdır bu yüzden topluluktaki en güçlü erkeği seçer (güç geçmişte sadece fiziksel güçtü bugün ise hala fiziksel güç geçerli olmakla birlikte zeka, parasal güç, siyasi güç gibi birçok etmen var) güzellik salonları, kozmetik endüstrisi sırf bunun için var zaten, güçlüyü seçmek isteyen dişinin kendini cazip hale getirme çabalarından ibaret. dişi erkeğe muhtaçtır erkek dişiye değil.
kısa kesmek zorunda kaldım bir şeyler aktarabildiysem ne mutlu bana
tam da beklediğim türden bir cevap bir ara unutmazsam cevaplayacağımKonuyu çok dışarı çekmişsiniz eğer konu ihtiyaçsa zaten çok kısa bir cevap var erkek cinselliğe kadın paraya bakıyor diyip geçeriz. Ama konu sevgiyse bu kadar kestirip atmamak gerek sevgi vardır bu illa aşk demek değil annenin sana duyduğu şefkatin ismide sevgidir . Aşk günümüzde çok klasik bir kelime haline döndü artık hoşlantı gibi . Hoşlanmak ise seviyle alakalı değildir güzel görürsün beğenirsin hoşlanırsın vs vs olaylar gelişir ama herkeze karşı bir sevgi gösteremezsin bu aşk değildir başka bişeydir mesela sen onu çok seversin ondan çok daha güzeli çıkar karşına ondan hoşlanırsın aşık oldum diye kendini kandırırsın ama aslında asıl sevgi onda değildir ilkindedir . İnsanın ne kadar zaman geçsede unutamıyacağı kişiler vardır bu hayatta (aile haricinde) onlar için keşke deriz keşke şuan yanımda olsada herşey farklı olsaydı ama ne yazıkki gidilen yolun dönüşü yoktur bilmeliyizki o dönse ne herşey eskisi gibi olucak nede o yaşadıklarımızı birdaha yaşayabilicez.
Ask yüzdeki güzellikte aradığından beri böyle saçma bi hale geldi. Ha bu da çok kötü değil en azından aşkı bel altında aramak kadar olamaz.bi aşkınızdan sıyrılın bakın kız güzel mi gerçekten. eğer güzelse aşık olun tamam ama kıçıma benzeyen kızlarada aşık oluyorsanız cezasını çekersiniz böyle![]()
Bu yazdigin Mantik zaten yanlis ona deginmiyorum bile fakat bu baglanmama konusunda sadece diyorumkiOldu ki bir kız çıktı karşınıza ama biliyosunuz ki bağlanırsanız üzüleceksiniz.Ne yapıyorsunuz bu durumda ?
Ben şahsen herzaman bir yedek bulundurmaya çalışırım.Baktım bağlanıyorum, bir başkasıyla konusurum unutmak için.
yükbi aşkınızdan sıyrılın bakın kız güzel mi gerçekten. eğer güzelse aşık olun tamam ama kıçıma benzeyen kızlarada aşık oluyorsanız cezasını çekersiniz böyle![]()
büyük ihtimalle 'kıçına' benzeyen bir kıza aşık olacaksın.demedi demebi aşkınızdan sıyrılın bakın kız güzel mi gerçekten. eğer güzelse aşık olun tamam ama kıçıma benzeyen kızlarada aşık oluyorsanız cezasını çekersiniz böyle![]()
niye böyle dedin yoksa çirkin misinbü
yük
büyük ihtimalle 'kıçına' benzeyen bir kıza aşık olacaksın.demedi deme
bilmem olmayabilirim belki güzelim güzelliğim başa bela belki çirkinim hemde çok çirkin bilemezsinniye böyle dedin yoksa çirkin misin![]()
merak etme güzel olsan böyle demezdinbilmem olmayabilirim belki güzelim güzelliğim başa bela belki çirkinim hemde çok çirkin bilemezsinama güzelsem bile buna prim vermem.o yüzden böyle dedim işte.güzelliğime prim verseydim burada bunu yazmam değil mi? hayatın belli kuralları vardır ona dayanarak konuşuyorum.
peki güzel değilmişim öyle olsun buna sen karar ver bugün bakalımmerak etme güzel olsan böyle demezdinhemde kalınlaştırdığım yer aklına gelebiliyosa zaten güzel değilsin kafanı yorma basına bişi gelmez
![]()