Bir ihtiyarın değişimi :)

Tebrikler için teşekkürler..

Barfiks ve dips hareketlerini abuk subuk yerlerde sandalyede dips gibi, kapı üst çıtasında barfiks gibi düzensiz setsiz ve isteksiz olarak yapıyordum, artık bu sorunada kalıcı estetik modüler ve gayet rijit bir yapı oluşturarak, su tesisat boruları ile kalıcı bir çözüm buldum
s3.gif
Uygulamak isteyenlere öncülük edebilirim diye yayınlayayım dedim
s8.gif

Çok güzel olmuş abi
Eline sağlık güzel fikir alanı olan birisi yapabilir yaratıcı :D

Bu arkadaşın anlattıkları bana hiç uymuyor, haftada 5 gün ağırlık + 1 gün kardio+karın çalışıyorum sadece bir gün dinleniyorum , sabah 06:30 - 07:00 de kalkıyorum, bütün gün işimde çalışıyorum, ağırlık idmanlarıma akşam 21:00 - 22:00 gibi başlıyorum ortalama 60-70 dakika sürüyor 00:00 gibide yatıyorum, kısaca bu mit lere takılmamak lazım:cool:

"oynarım ama yerim dar" diyorsun yani?:) şaka bir yana bu stantlar modüler benim yaptığım barfiks, 2.15mt x 1,5mt, sen bunu 170x100 de yapabilirsin, yer sorun olmaz yani.

Dublex bizim evde ama şu var teras dolu kısaca ama ilerde bir ihtimal yapıcam ben spor salonlarını sevmiyorum ama en az 2-3 yıl giderim büyük ihtimal bir zemin oluşturup daha sonrasında evde devam etcem zaten 40 kg set var bende düz bar birde dumbellarla beraber ama bir yere kadar geldi daha sonrasında gelişmedi durdu ama yinede haftada 5 gün hep idman yaparım calisthenics tarzı.[DOUBLEPOST=1455822111][/DOUBLEPOST]
İlerde bi dublex ev alırsam balkon u buna benzer ekipmanlarla dolduracagim ve body bırakıp vücut ağırlığı ile sokakta balkonda nerde musait yer bulursam haftanın 7 günü sporu mu orda yapacağım . Hayaller :) :)

Dublex evimiz var ama doldurmak istesem bile annem izin vermiyor kaldıki eşyadan yer yok.:)

resimlerini kaydettim hocam.. babama gösterecem:) gerçekten taktir etmemek elde değil:)

Nasıl cardio yapıyorum?
Ben haftada 2 gün HIIT tarzı cardio yapıyorum çarşamba ve cumartesi sabah aç karnına, Daima ShaunT. nin workout larından birini seçiyorum, Insanity Deluxe yada Max30 serisinden,
İlk olarak 30dk. HIIT ardından 15 dakika ağırlık plakaları ile abs crunch&fly son olarakta yine HIIT 15dk. toplam 60 ila 70 dakika sürüyor ve yarım saat kadar süreyle yerimden kımıldıyamıyorum :D
öRNEK kısaltılmış bir cardio antç videom...

Tekrar merhaba, bir motivasyon videosu ekliyeyim, ağırlık antrenmanı sonrası HIIT'İN babası Shaun T. den max30 maxout cardio:D

Abi tebrikler. Full evdemi çalışıyosun. Ekipmanını ve ağırlık çalışma programını paylaşırmısın.
Evet evde çalışıyorum, önce hanımı çalıştırıyorum daha sonra kendimi :D
Şu an definisyondayım, hem program hemde beslenme şeklim, Savaş Cebeci ye ait, denemek istersen bakabilirsin.
Ekipmanlara gelince, toplamda 240kg ağırlık plakam var, 15kd den 0,5kg ye kadar. z bar düz bar, ayarlanabilir kısa ve uzun dambeller, dandik bir sehpa ama iş görüyor en azından şimdilik :D kendi yaptığım barfiks standı ve dipslerim var, ZEMİNEDE iki m2 şu salonlarda kullanılan kauçuk levhalar dan koydum,,,
Kısaca lat pull down vb. hareketler hariç ki onuda barfiks ile hallediyorum, yapamadığım neredyse hiç hareket yok, fazlasıyla herşeye yetiyor mini bir gym gibi :D

Abi öncelikle tebrikler. Biraz da yeme programından bahseder misin? Neleri yiyorsun, neleri çıkardan/azalttın?

Abi öncelikle tebrikler. Biraz da yeme programından bahseder misin? Neleri yiyorsun, neleri çıkardan/azalttın?
:)
İlk başlarda, herşey ama azar azar yiyor masadan doymadan kalkıyordum.. İşe yaradımı evet, ilkbaşlar da +96kg iken işte 99 ken diyelim 93,5 civarına kadar yaradı.
Daha sonra ""protein" denen mucizevi besini öğrendim, duydum yada farkındalığa vardım :D
Azar azar yemenin, günde ufak ufak 5-6 öğün yemenin, kahvaltının en önemli öğün olduğunun, tereyağı yemek gerektiğinin, bal pekmezin faydalarının, glisemik endeksi yüksek meyveleri tüketmenin, miss gibi kokusu tüten fırından yeni çıkmış, sütlü, dışı nar gibi kızarmış, susamlı beyaz ekmeğin ( :D ) .......
aslında benim o zaman ki halimde olan, obezimsi kişiler için uygun olmadığını farkettim:(:(:(

Son 2 aydır Savaş Cebeci'nin Definisyon diyet programını uyguluyorum, çok faydasını gördüm, hatta inanılmaz diyeyim... aynen tavsiyelerine uyuyorum, canım isterse hafta da 1-1,5kg verebiliyorum, ağırlıkm altında ezilirsem :) karbonhidrat miktarını %10-15 arttırıp 400-800gr/hafta şeklinde ayarlama yapabiliyorum..
İstersen sende deneyebilirsin, kendimi çok sağlıklı ve güçlü hissediyorum valla ne diyeyim bu diyet bana cuk oturdu :)

Back
Yukarı