Bir ihtiyarın değişimi :)

hocam 80 kiloyken insanty yapıyordm biraz zorlanıyordum,şuan 100 kiloyum vucut kaldırırmı insantyi sence yoksa salonamı yazılsam

Evet gençler ve varsa yaşıtım arkadaşlar, sizinle 7 aylık gelişimimi bir paylaşayım dedim, saygı ve sevgi içerisinde eleştirmekte makarada uygundur
s3.gif

Uzun zaman önce, yaklaşık 20-22 yıl evvel ( bir çoğunuzun şu anki yaşı
s4.gif
) sporu aniden bıraktım, yani 25 li yaşlarımın sonunda, spor derken ağırlık çalışmazdım, atletizim, dövüş sporları yüzme vs. Ama hep fit 68,5 - 72kg civarı çok düzgün bir fiziğim vardı, hayal meyal hatırlıyorum
s3.gif

Derken askerlik dönüşü, evlilik iş hayatı vs.... geçen sene şubat - mart ayları gibi bir baktım ki, 99kg olmuşum, artık eklemler vücudumu taşıyamaz hale gelmiş
s3.gif
her yerimden özellikle dizlerimden omuzlarımdan çıtırtılar, ağrılar...
Neyse uzun etmiyeyim geçen haziran kendimi düzeltmeye karar verdim ve Insanity, Shaun T. 'yi keşfettim, 2 tur (126 gün ) Insanity den sonra 85-86 lı kilolara iniverdim, ancak bir sorun olduğunu gördüm, beden olarak küçülürken aynı zamanda kas yapısı olarakta ufaldığımı farkettim.
Sonrada ağırlık çalışmaya karar verdim 3 ay evvel Savaş Cebeci'yi farketmek benim için tanmamı ile dönüm noktası oldu.
Savaş Cebeci'nin Definisyon beslenme progarmına 83,5kg de başladım 5. hafta sonu , bu gün itibarı ile 78,5kg ye düştüm & antrenman programınında ise 3. haftasına bu pazartesi başlayacağım
s8.gif
Hedefim sixpack'ler net bir biçimde görünene kadar definisyona devam
s8.gif

Size bir fotoğraf ekledim. Foto daki son halim ocak sonuna ait
s8.gif

Buyrun kıymetli görüşlerinizi alayım..
vnM6Yv.jpg
Sen Akçay'da mı yaşıyorsun abi[DOUBLEPOST=1502858004][/DOUBLEPOST]
Tebrikler için teşekkürler..

Barfiks ve dips hareketlerini abuk subuk yerlerde sandalyede dips gibi, kapı üst çıtasında barfiks gibi düzensiz setsiz ve isteksiz olarak yapıyordum, artık bu sorunada kalıcı estetik modüler ve gayet rijit bir yapı oluşturarak, su tesisat boruları ile kalıcı bir çözüm buldum
s3.gif
Uygulamak isteyenlere öncülük edebilirim diye yayınlayayım dedim
s8.gif

Akçaydamı yaşıyorsun abi sen

Evet gençler ve varsa yaşıtım arkadaşlar, sizinle 7 aylık gelişimimi bir paylaşayım dedim, saygı ve sevgi içerisinde eleştirmekte makarada uygundur
s3.gif

Uzun zaman önce, yaklaşık 20-22 yıl evvel ( bir çoğunuzun şu anki yaşı
s4.gif
) sporu aniden bıraktım, yani 25 li yaşlarımın sonunda, spor derken ağırlık çalışmazdım, atletizim, dövüş sporları yüzme vs. Ama hep fit 68,5 - 72kg civarı çok düzgün bir fiziğim vardı, hayal meyal hatırlıyorum
s3.gif

Derken askerlik dönüşü, evlilik iş hayatı vs.... geçen sene şubat - mart ayları gibi bir baktım ki, 99kg olmuşum, artık eklemler vücudumu taşıyamaz hale gelmiş
s3.gif
her yerimden özellikle dizlerimden omuzlarımdan çıtırtılar, ağrılar...
Neyse uzun etmiyeyim geçen haziran kendimi düzeltmeye karar verdim ve Insanity, Shaun T. 'yi keşfettim, 2 tur (126 gün ) Insanity den sonra 85-86 lı kilolara iniverdim, ancak bir sorun olduğunu gördüm, beden olarak küçülürken aynı zamanda kas yapısı olarakta ufaldığımı farkettim.
Sonrada ağırlık çalışmaya karar verdim 3 ay evvel Savaş Cebeci'yi farketmek benim için tanmamı ile dönüm noktası oldu.
Savaş Cebeci'nin Definisyon beslenme progarmına 83,5kg de başladım 5. hafta sonu , bu gün itibarı ile 78,5kg ye düştüm & antrenman programınında ise 3. haftasına bu pazartesi başlayacağım
s8.gif
Hedefim sixpack'ler net bir biçimde görünene kadar definisyona devam
s8.gif

Size bir fotoğraf ekledim. Foto daki son halim ocak sonuna ait
s8.gif

Buyrun kıymetli görüşlerinizi alayım..
vnM6Yv.jpg
Yaşınıza göre boy ve kilo oranınız Türkiye şartlarına göre normal. Daha sağlıklı bir vücut için kilonuzun 79 ila 73 arasında olması gerekmekte.

Back
Yukarı