bir haftalık cheat(lütfenyardım)

Arkadaşlar günaydın herkese benim sorum şöyle şimdi ben iki aydır bu sporu yapıyorum gerçekten düxenli bi şekilde ve bu 2 ay boyunca gerçekten çok sıkı çalıştım çok şey kazandım göğüs karın kol omuz belirgin oluyor ve beslenmemde iyiydi ama şuan bi hafta sporu bırakıyorum çünkü bi haftalık şehir değiştiriyorum ve daha önce nerdeyse hiç cheat meal im yoktu çok nadirdi ve ben şuan burda bir hafta hiç spor yapmasam bu bi haftada kafama eseni yesem içsem en saçma şeklinde sonra bi hafta sora geri döndüğümde çok kaybım olurmu boy 1.80 kilo 79-80 kayda değer yorumlar varsa gerçekten bekliyorum arkadaşlar[DOUBLEPOST=1480928548][/DOUBLEPOST]kafam çok karışık herşeyin boşa gitmesiden tırsıyorum yorumlarınıxı bekliyorum

1 haftada hiçbirşey kaybetmezsin bunu önce kafana koy belki biraz performansda ufak düşüş olur 2 3 güne toparlarsın ama 1 haftalık cheat biraz sıkıntı hani yine öle cok sıkma ama abartıya kacmazsan hicbir sorun olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun cevaplamak icin vucut tipini belirmen gerekli bence. Endomorf bir vucut tipin varsa ne yesem yariyor dersen kararinda bir cheat yapmalisin ama ektormorf dersen kalori hesabını iyi yapip kilo kaybı yasamamalisin diye dusunuyorum.

Not: cheat yapmamani tavsiye ederim fakat illa ki yapacaksan basit sekerden uzak durmani tavsiye ederim

Saglikli gunler.

ben daha önce ülke değiştirirken 1 haftalık bırakmıslığım oldu.beslenmem şansıma o kadar iyiydi ki normalden bile iyiydi.dönüşte hiçbişey kaybetmeden 3-4 günde toparlamıştım.ama mesela evde bırakıp beslenmeyi kafaya göre yapıp kalorilere dikkat etmeyince 1 hafta değil 4-5 günde bile kendimi dağıtıyorum geri gidiyorum.tecrübeme göre kalorileri saymak ve beslenme spordan uzakken çok daha önemli.

Back
Yukarı