Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sarc4stic dedi:Coreeye dedi:özür dilerim gerçekten çok güzel bir vücut ronnie coleman bile daha iyisini yapamazdı 1.5senede süpersin çalışmaya devam
Derdin ne?
kaangs dedi:abi 1.5 senelik programını yazarmsısın mesela haftada kaç gün yaptın yaptığın zaman kaç mekik, kaç göğüs yani 4*12 mi falan...senin programın aynısını yapıcamda sitedeki en beğendiğim vücut senin ki..mesela ben hakan79 gibi olmak istemiyorum bana göre biraz bulk...bana yardımcı olursan bu konuda çok sewinirim bizim salondaki hoca bu işin acemisi gibi.. o yüzden verirsen progarmını çok sewiniriimm bi de ilaç kullanmadan ne kadar sağlıklı olur ilaç kullanmadan senin ki kadar yapabilirmiyim...senin vücud benim hayalimdeki vücut
zfrskr dedi:kaangs dedi:abi 1.5 senelik programını yazarmsısın mesela haftada kaç gün yaptın yaptığın zaman kaç mekik, kaç göğüs yani 4*12 mi falan...senin programın aynısını yapıcamda sitedeki en beğendiğim vücut senin ki..mesela ben hakan79 gibi olmak istemiyorum bana göre biraz bulk...bana yardımcı olursan bu konuda çok sewinirim bizim salondaki hoca bu işin acemisi gibi.. o yüzden verirsen progarmını çok sewiniriimm bi de ilaç kullanmadan ne kadar sağlıklı olur ilaç kullanmadan senin ki kadar yapabilirmiyim...senin vücud benim hayalimdeki vücut
Hakan79 kadar olmak istemiyorum demişsin,ne kadar kolay değil mi 100 kg define olmakYalnız şunu unutma herkes herşeyde farklıdır.Bunda da kesin doğrular yoktur,herkesin yapabileceği definasyon,kas,hacim farklıdır.Onun için şu kadar zamanda bu kadar kas yapabilir miyim ya da senin kadar vücut yapabilir miyim diye bi soru olmaz..
Goldtrapper..
I'll be back.. en kısa zamanda.. işler cok cok yogun.. fırsatım pek olmuyor.. aktif olarak yer almasamda elimden geldigince forumu takip ediorum..
Su an 96 kg civarındayım.. Netritiondan , NO-Xplode- Cell Mass - Nitro Tech gibi ürünler getirttim ve son 3-4 haftadır bu ürünler sayesinde bi kademe daha ilerledigimi düsünüyorum. Güç ve performansta farkedilir bir artış söz konusu.. 145 kg bench tamamen yardımsız 4 tekrar yapabiliyorum.. son ölcü aldıgımda 93 kg - %10 yag oranındayım.. .1 hafta sonra tekrar ölcümleri alıp bi kac yeni resim eklerim... ama hissedilir bir gelisme war.. Creatine'den dolayı vücutta biraz su tutulması yasanıyor ama önümüz yaz.. kolay atılır...