• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asrin78 dedi:
slm pump
Ayrıca biraz özel olsada diğer arkadaşlarada sormuş oliyim cinsel aktifliğin kas gelişimdeki rolü nedir?
Başarılarının devamını dilerim tebrikler!

Bu konuyu uygun bir bölümde ayrı bir başlık altında sormalısın.

İyi günler.. Pump kardeşimizi tebrik etmek istedim.. Ben forumu ilk defa bugün gördüm ve cogu kişinin resimlerine baktım ve aralarında benim ulasmak istedigim şekil olarak kendisininki var diyebilirim.. tekrar tebrikler

pump tebrikler gerckten güzel bir vücuda sahip olmuşssun ..fakat 10 aylık yazdıgın yerdeki vücut daha bi güzel ve orantılı geldi bana yani daha bi hoş duruyo ....

Kütle bakımından yeterli ve estetik oalrak güzel bi vücut.Ama bacak antremanlarının azlığı genel anlamda antrenman performansını ve vücut yağ oranını kötü etkileyebilir.Tabiki bu kadar gelişme kaydeden birisi mutlaka yeterli bilgiye sahiptir.Benimkisi sadece fikir.ii çalışmalar

Helal olsun diyorum ... Azmin sonucu acıkca ortada .. Özellikle 5 yaş genclestirmis ve karizma katmıs bu vücut sana .. Tebrikler ...

pump tek kelimeyle mukemmel bir vücut yapmıssın azmine hayran kaldım.yaklasık 2senedir bb yapmama ragmen pek bir gelişme gosteremediğim için bırakmayı düşündüğüm bu donemde bana cok iyi bir motive kaynagı oldun.ayrıca herkese üşenmeyip cwp yazdıgın içinde tebrik ediyorum sana . senden ricam çalışma prog ını detaylı bir şekilde yazıp en azından bana yardımcı olabilirmisin

pump nerelerdsin görünmüyosun bu aralar sitede ya suanki halini merak ettim diyetten sonra su toplama veya migde büyümesi gibi seyler nekadar etkiledi son fotolar cekip koyarsan sevinirim

goldtrapper58 dedi:
pump nerelerdsin görünmüyosun bu aralar sitede ya suanki halini merak ettim diyetten sonra su toplama veya migde büyümesi gibi seyler nekadar etkiledi son fotolar cekip koyarsan sevinirim
Goldtrapper..
I'll be back.. en kısa zamanda.. işler cok cok yogun.. fırsatım pek olmuyor.. aktif olarak yer almasamda elimden geldigince forumu takip ediorum..
Su an 96 kg civarındayım.. Netritiondan , NO-Xplode- Cell Mass - Nitro Tech gibi ürünler getirttim ve son 3-4 haftadır bu ürünler sayesinde bi kademe daha ilerledigimi düsünüyorum. Güç ve performansta farkedilir bir artış söz konusu.. 145 kg bench tamamen yardımsız 4 tekrar yapabiliyorum.. son ölcü aldıgımda 93 kg - %10 yag oranındayım.. .1 hafta sonra tekrar ölcümleri alıp bi kac yeni resim eklerim... ama hissedilir bir gelisme war.. Creatine'den dolayı vücutta biraz su tutulması yasanıyor ama önümüz yaz.. kolay atılır...

Bence 98 kilo,44cm kol,145 kilo bench falan kusura bakmayın ama bana baya bi yalan gibi geldi. 98kilo yada 44cm kol görmemiş olsak hadi inanacazda...........

edit(saydam):genel olarak huzuru bozuyorsun,rep lerinden belli ve bu yazindan.tekrari durumunda atilacaksin.son ihtar.

Pump Forever dedi:
goldtrapper58 dedi:
Goldtrapper..
I'll be back.. en kısa zamanda.. işler cok cok yogun.. fırsatım pek olmuyor.. aktif olarak yer almasamda elimden geldigince forumu takip ediorum..
Su an 96 kg civarındayım.. Netritiondan , NO-Xplode- Cell Mass - Nitro Tech gibi ürünler getirttim ve son 3-4 haftadır bu ürünler sayesinde bi kademe daha ilerledigimi düsünüyorum. Güç ve performansta farkedilir bir artış söz konusu.. 145 kg bench tamamen yardımsız 4 tekrar yapabiliyorum.. son ölcü aldıgımda 93 kg - %10 yag oranındayım.. .1 hafta sonra tekrar ölcümleri alıp bi kac yeni resim eklerim... ama hissedilir bir gelisme war.. Creatine'den dolayı vücutta biraz su tutulması yasanıyor ama önümüz yaz.. kolay atılır...
crove benim su sitede saygı duydugum birkac isimden biridir pump hem azim olarak hemde kişilik olarak sunu unutmakı bukadar topıgi on-line olan biri yalan soylemez kolay kolaykı herkese cevap verıyor pump herkese yardımcı olmaya calısıyorki işyerinden girdigini biliyorum bukadar iş arasında vakıt bulması bile bir mucize artı suda varki görüldügü gibi pump egosunu tatmın edecek bir kişilikte insan degil öyle insanlar yokmu var ama pump degil bu

Coreeye dedi:
Bence 98 kilo,44cm kol,145 kilo bench falan kusura bakmayın ama bana baya bi yalan gibi geldi. 98kilo yada 44cm kol görmemiş olsak hadi inanacazda...........

Demek 44 kol çok gördün, Pump Forever'ın triceplerini görsen korkup annenin eteklerine koşarsın, hani çok alışıksın ya, büyük erkek kollarına, ama genede ürkütür seni, benden söylemesi.
Neyse off topicle konuyu zehirlemeyelim, ama bilmeyen bilmişlere tahammülüm yok...

Coreeye dedi:
Bence 98 kilo,44cm kol,145 kilo bench falan kusura bakmayın ama bana baya bi yalan gibi geldi. 98kilo yada 44cm kol görmemiş olsak hadi inanacazda........
coreeye isteyen inanır isteyen inanmaz sonuçta,ama pump forever boyunun 1.83 olduğunu söylüyor. O boyda ve bu hacimde birinin 80 kg olmasınıda bekleyemezsin sanırım. kol ölçüsü konusuna gelince, pump'ı yakından gören kişiler mükemmel tricepsleri olduğunu söylüyorlar. Sonuçta tricepsler kol ölçüsünün 2/3 'ünü oluşturuyor bu nedenle pump'ın kol ölçüsünde inanılmayacak bişey yok ;) Pump bu sporu çok bilinçli olarak yapan insanlardan ve bizede onu kutlamak düşer.

Bu arkadaşın psikolojik sorunları var ya da kendine iş arıyor.Siteye ilk geldiğinde oturdum güzel yorum yaptım tuttu bana eksi rep verdi bişeyler yaptı.Sonra ben tatlıya bağladım olayı ondan sonra da ben de 42 cm kolum var dediğimde aklı sıra dalga geçer gibi bi yazı yazmıştı,ben ise yaşına verip gülüp geçmiştim :) Pump gerek çalışma olarak gerekse vücut olarak örnek alınacak bi kişi,ben onun forumda paylaştığı başarı tüyolarından çok şey kazandığımı söyleyebilirim.Ölçüleri hiç abartı değil Pump'ın,hatta canlı hali bundan çok daha iyidir buna eminim!sonuçta 50-55 kolum var dememiş.Bicepsleri biraz geri kalmış olsa da böyle dev tricepsleri ben amatörlerde pek görmedim,şu anda eminim kolları daha büyüktür ;)

ya resimler hiçbirzaman ölcü olamaz koydugum resimlerden biliyorum resimlerde insanlar birazdaha kucuk cıkıyolar artı pumpun kımseye yalan borcu yok helal olsun kardesıme varsa ınanmayan gitsin yanına yapsın antremana görsün pump koy arkadasım videonu hem bizim gözümüz sporcu görsün hemde aradasa cevabını alsın

gerçekten çok başarılı bir çalışma yapmışsın tbr 19 ayda bunun yapılabileceğini bilmek bana azim verdi tekrar tbr

özür dilerim gerçekten çok güzel bir vücut ronnie coleman bile daha iyisini yapamazdı 1.5senede süpersin çalışmaya devam

Coreeye dedi:
özür dilerim gerçekten çok güzel bir vücut ronnie coleman bile daha iyisini yapamazdı 1.5senede süpersin çalışmaya devam

Derdin ne?

okadar bilgi gözlerimi yaşarttı doğrsuu.pistlerde senide görmek isteriz.en azından medeni cesaret ile vucut orantısı hakkında yorumda bulunuruz belki!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı