Arkadaşlar benim arkadaşımın gittiği salonda hocası göğüs,kol(biceps+triceps),omuz felan hepsinin hareketlerini aynı gün yaptırıyormuş.Pazartesi,çarşamba,cuma günleri gidiyo ve aynı programı uyguluyor. Bende göğüs ve kol aynı gün çalışıyodum ama hepsini bir günde çalışmamak için biceps ayrı gün göğüs ile triceps ayrı günde çalışmak üzere programımı değiştirmiştim.Şimdi bütün hareketleri aynı günde yapsak zararı olmaz mı ben ayrı gün yapın diye duymuştum birçok yerde?Varsa tecrübeli arkadalar cevaplarsanız sevinirim...Kafam karıştı
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:06 ----------
Eğer böyle çalışmakta problem yoksa bende bu tarz bir programa göre çalışmayı düşünüyorum.Ama sonrasında dinlenme süresinin fazla olması gerekmiyormu.En azından 3 gün.İlginç olan bu programı hocanın vermiş olması...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:06 ----------
Eğer böyle çalışmakta problem yoksa bende bu tarz bir programa göre çalışmayı düşünüyorum.Ama sonrasında dinlenme süresinin fazla olması gerekmiyormu.En azından 3 gün.İlginç olan bu programı hocanın vermiş olması...